Στη φόρα βγάζει την κωλοτούμπα που έκανε ο πολιτικός καραγκιόζης Κυριάκος Μητσοτάκης στο θέμα των εκλογών.
Η εφημερίδα Καθημερινή του Γιάννη Αλαφούζου αν και συστημική αποκαλύπτει για ποιους λόγους ο πολιτικός δωσίλογος έκανε βήματα προς τα πίσω.
1) Η απλή αναλογική και τα ποσοστά που έχουν πέσει στα τάρταρα φοβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω ότι την επόμενη των εκλογών δεν θα τον βρει στην καρέκλα.
Δύσκολα θα κάνει συγκυβέρνηση με κάποιον άλλον ενώ φοβάται πιθανή συμμαχία και σχηματισμό κυβέρνησης Συριζα-ΠΑΣΟΚ.
2)Η ενέργεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι καθώς ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα λόγω των αυξημένων τιμών.
Οι περισσότεροι από τους Έλληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς και έχουν εξαγριωθεί από το νταβατζιλίκι των εταιρειών ενέργειας. Όλα αυτά τα χρεώνουν στον Μητσοτάκη λόγω της σχέσης που έχει με τους ιδιοκτήτες.
3) Οι δημοσκόποι του Μάξιμου, όχι αυτοί που προβάλλουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις στα κανάλια, ενημέρωσαν τον Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται με την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία να ξαναδεί καρέκλα την επομένη της κάλπης.
Τον φρέναραν και του εξήγησαν ότι ο κόσμος έχει εξαγριωθεί με όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες και ότι την οργή του θα τη βγάλει στην ψήφο.
Έτσι του εξήγησαν ότι είναι δύσκολο να ξανακαθίσει στην καρέκλα του Μάξιμου. Μετά από όλα αυτά ο διαταραγμένος ψυχικά Μητσοτάκης τους άκουσε και πήρε πίσω την ημερομηνία των εκλογών θέλοντας να καθίσει ακόμα ένα χρόνο ώστε να διαλύσει ότι έχει απομείνει.

Προηγούμενο άρθροΒλαντιμίρ Πούτιν: “Τιμωρείτε τους ίδιους τους λαούς σας τους οδηγείται στον αφανισμό”
Επόμενο άρθροΔημοσκόποι Μάξιμου: “Αν πας σε εκλογές τις έχεις χάσει”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ