Εποχές που θυμίζουν διακυβέρνηση από ολοκληρωτικά καθεστώτα έζησαν πριν λίγο 50 υγειονομικοί οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή.
Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι διωγμένοι από τις δουλειές τους εδώ και 11 μήνες σχεδόν αποφάσισαν να πάνε έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να διαμαρτυρηθούν με το δικό τους τρόπο φωνάζοντας συνθήματα που περιείχαν μέσα κάτι σαν ευχές για την ημέρα της γιορτή του. Η διαμαρτυρία έγινε κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη και αφού τελείωσε τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Φεύγοντας και κατευθυνόμενοι με το λεωφορείο προς τη Λεωφόρο Κηφισίας κλούβα της αστυνομίας έχοντας μάλιστα και δυνάμεις των ματ τους σταμάτησε και τους ζήτησε να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.Οι υγειονομικοί στην αρχή αντέδρασαν αλλά έπειτα από συνεννόηση με δικηγόρο τους ακολούθησαν. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βαθμοφόρος της αστυνομίας δεν τους έλεγε καν το λόγο που θα γίνει η προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

https://www.facebook.com/elena.tzoubelidou/videos/416287823592496/

Προηγούμενο άρθροΔευτερολογία Μητσοτάκη: Τον έγραψαν στα κρεμαστά τους οι βουλευτές της ΝΔ και πήγαν για καφέ
Επόμενο άρθροΈξω από το σπίτι του πρωθυπουργού βρέθηκαν οι υγειονομικοί σε αναστολή και του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ