Όλα ψηφιακά από δω και πέρα και όλα ελεγχόμενα από τον μεγάλο αδερφό που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Νέα  Τάξη Πραγμάτων και η συμμορία η οποία δημιούργησαν.
Μετά την ψηφιακή κάρτα εργασίας που θυμίζει κάτι από την παλιά την οποία χτυπούσαν οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες κατά την άφιξή και την αναχώρηση τους έρχεται και ο προσωπικός γιατρός αλλά και η ταυτότητα και το δίπλωμα στο κινητό.
Ο προσωπικός γιατρός είναι ένα εγχείρημα το οποίο θα επιτρέπει σε αυτούς που ελέγχουν το σύστημα να βλέπουν πότε έχεις ασθενήσει, τι φάρμακα έχεις πάρει,  πόσες φορές χρειάστηκε να νοσηλευτείς και γενικά τι θέματα υγείας έχεις.
Όλα αυτά πλέον θα είναι ελεγχόμενα και θα γνωρίζουν αυτοί που πρέπει το ιατρικό ιστορικό σου.
Επίσης το δίπλωμα και η ταυτότητα θα είναι σε ψηφιακή μορφή για να γίνονται οι έλεγχοι της αστυνομίας με σκοπό κάθε παράβαση σου να περνάει μέσα στο σύστημα.
Αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι να σε ελέγχουν σε κάθε πτυχή της προσωπικής σου ζωής και πλέον να γίνεσαι υποχείριο του καθενός που θέλει να βάλει χέρι για δόλιους σκοπούς στα προσωπικά σου δεδομένα.
Είναι οι εντολές που έχουν πάρει από τα κέντρα εξουσίας με σκοπό να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι ακριβώς κάνει η μάζα σε μία χώρα.

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπ.Παπαδημητρίου: Μίλησε για φίμωση της ελεύθερης γνώμης
Επόμενο άρθροΆδωνις Γεωργιάδης: “Δεν μας ενδιαφέρει η Ρωσία έχουμε την πράσινη ανάπτυξη για να επιβιώσουμε”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ