Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ του κυρίου Φαίδωνα Βόβολη μας έστειλε ένα email με την τοποθέτηση του κόμματος σχετικά με την ψευδή εικόνα που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση της ντροπής στην Ελληνική κοινωνία.
Εμείς δηλώσαμε από την αρχή ότι δεν είμαστε με κάποιο κομματικό φορέα παρά μόνο με την Ελευθερία της Ελλάδος αλλά όλες οι φωνές και οι τοποθετήσεις γίνονται ευπρόσδεκτες είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.
Ανοιχτοί είμαστε επίσης και σε κάθε απλό πολίτη που θέλει να εκφράσει την άποψή του ή να κάνει κάποια καταγγελία.
Αυτά που κοροϊδεύουμε με τη λίστα Πέτσα δεν θα τα κάνουμε και εμείς.
Ας δούμε λοιπόν την ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο τύπου του κυρίου Βόβολη.

Δημοσκοπήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σήμερα, ενώ η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό.

Ενώ η χώρα καίγεται, τα σκάνδαλα βλέπουν το ένα μετά το άλλο το φως της δημοσιότητας, η ακρίβεια καλπάζει, οι τιμές στην ενέργεια εκτοξεύονται, ο νυν πρωθυπουργός ντροπιάζει διεθνώς τη χώρα με δηλώσεις του και χρυσοπληρωμένοι γυρολόγοι συμβουλεύουν το Μαξίμου διατυπώνοντας δίχως όνειδος πως ξεπουλούν τη χώρα, ο Ελληνικός λαός εξοργίζεται, αγανακτεί, εξαθλιώνεται οικονομικά και βλέπει το βιός του να καταστρέφεται σε μία κυβερνητική ολιγωρία δίχως προηγούμενο.

Ψευδείς δημοσκοπήσεις περί αποδοχής της κυβέρνησης την ώρα που η κοινωνία τους αποδοκιμάζει, καθυβρίζει και προπηλακίζει έντονα γιατί ασφυκτιά.

Ανερυθρίαστος εμπαιγμός τα επιδόματα για τους λογαριασμούς ρεύματος την ώρα που τα πάρτυ εκατομμυρίων υπουργών, νυν πρωθυπουργού και golden boys συνεχίζονται απρόσκοπτα.

Συζητήσεις περί επαναφοράς μασκών την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται.

Επίπλαστα debate ασήμαντων και επικίνδυνων για τη χώρα αρχηγίσκων που επιδίδονται σε επικοινωνιακά παιχνίδια που κάποιοι –άρρωστοι δεν εξηγείται– επικοινωνιολόγοι τους ετοιμάζουν.

Η σήψη της χώρας λαμβάνει τέλος.
Η κυβέρνηση γάγγραινα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΣΥΝΤΟΜΑ.

Προηγούμενο άρθροΧαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Σοφάδων σχετικά με τα φωτοβολταϊκά
Επόμενο άρθροΙωάννης Κολοβός: Ερωτήματα και προτάσεις προς τη δημοτική αρχή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ