Ζεστό χρήμα άρπαξε ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος από τον Υπουργό Στέλιο Πέτσα κατά τη συνάντηση που είχαν.Ο διάσημος υπουργός με την περίφημη λίστα, που “λάδωσε” όλα τα κανάλια για να κάνουν προπαγάνδα στον Μητσοτάκη έδωσε 500.000 ευρώ στο δήμαρχο για την αποκατάσταση ζημιών του Ιανού. Εμείς ως τώρα πάντως δεν έχουμε δει κάποια αποκατάσταση καμία ζημιά ίσα-ίσα που στην πρώτη βροχή μπαίνουν τα νερά μέσα στην πόλη. Αυτά τα χρήματα που ακριβώς θα πάνε?Θα φτιαχτεί κάποιο έργο ή θα μπουν στις τσέπες κάποιων?Λεφτά στους δήμους μοιράζονται απλόχερα αλλά για τους πολίτες δεν υπάρχει τίποτα.Δεν πειράζει οι εκλογές πλησιάζουν εδώ θα είμαστε…Φόρεσαν και τις μάσκες κιόλας ενώ δεν υπάρχει κάποια οδηγία για να δείχνουν ότι τηρούν τα μέτρα. Τέτοιοι υποκριτές δεν έχουν ξαναπεράσει από την κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΠάει και η ανακαίνιση στο τμήμα ημερήσιας φροντίδας Covi-d-Άφωνη η κυρία Κουτσιούμπα μπροστά στην υποβάθμιση του νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΔούλεμα δίχως τέλος- ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: “Πρόσφερε πολλά ο Σπύρος Λάππας στο κοινοβούλιο και στην πόλη της Καρδίτσας”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ