Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις-Κ.Μητσοτάκης: “Άλλαξα την Ελλάδα στο θέμα του διχασμού”

Όπως πάντα στο δικό του κόσμο ζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως κάνει εδώ και τρία χρόνια από τη στιγμή που εκλέχθηκε ως πρωθυπουργός.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε σαββατιάτικη εφημερίδα δήλωσε ότι η Ελλάδα του 2022 δεν έχει καμία σχέση με αυτή που παρέλαβε.
Διαφέρει δηλαδή στο θέμα της κρίσης  της καθήλωσης και του διχασμού όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο άνθρωπος πρέπει να παίρνει ληγμένα δεν εξηγείται αλλιώς….
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βιώνει τη χειρότερη κρίση από την εποχή της μεταπολίτευσης.
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και τα καύσιμα και ζουν με δανεικά.
Δυσκολεύονται να προμηθευτούν από το σούπερ μάρκετ ακόμα και τα απαραίτητα για να επιβιώσουν και η Ελλάδα οδηγείται σε πλήρη φτωχοποίηση.
Στο δεύτερο που ανέφερε την καθήλωση όντως είχε δίκιο αφού καθηλωμένος σημαίνει παραμένεις στο ίδιο σημείο. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα σε όλους τους τομείς από την οικονομία μέχρι τις ηθικές αξίες έχει πάει προς τα κάτω.
Το τελευταίο είναι και το καλύτερο στο θέμα του διχασμού.
Ο άνθρωπος που δίπλα στη λέξη διχασμός στο λεξιλόγιο θα υπάρχει από δω και πέρα η φωτογραφία του χώρισε την Ελλάδα στα δύο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δείχνοντας με το δάχτυλο τους τελευταίους για ότι στραβό γίνεται. Ακόμα και για το χιόνι στην Αττική Οδό οι ανεμβολίαστοι έφταιγαν.
Είναι τέτοιο το μίσος του και ο διχασμός που μέχρι και η αδερφή-μητέρα του δήλωσε σε εκπομπή ότι εμείς τους αντιεμβολιαστές τους Ρωσόφιλους και τους ψεκασμούς δεν τους θέλουμε στην παράταξή μας.
Αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να ενώσουν τον ελληνικό λαό!!!!
Έχουν τρελαθεί ή θέλουν να μας τρελάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *