Τι και αν ο Έλληνας δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, τα καύσιμα και τα καταναλωτικά αγαθά , τι και αν άνθρωποι δεν βρίσκουν δουλειά και αναγκάζονται να ζουν με δανεικά, τι και αν η χώρα βουλιάζει μέρα με τη μέρα στη φτώχεια και ο Έλληνας θεωρεί πολυτέλεια να βάλει 10 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο του…
Όλα τα παραπάνω δεν ενδιαφέρουν τον πολιτικό δολοφόνο της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε 260 εκατομμύρια σε πολεμικό εξοπλισμό στέλνοντας βοήθεια στους ναζί της Ουκρανίας.
Χρήματα που θα μπορούσαν να τα πάρουν οι Έλληνες και να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια από τις κυρώσεις που ο ίδιος επέβαλε στην Ελλάδα βάζοντας μπλόκο στους Ρώσους επειδή αυτό ορίζει νέα τάξη πραγμάτων.
Από τη μία έδωσε τα χρήματα του ελληνικού λαού χωρίς να ρωτήσει κανέναν και χωρίς να κάνει κάποιο δημοψήφισμα αν όντως ο Έλληνας θέλει να σταλούν πολεμοφόδια στην Ουκρανία και από την άλλη αποκλείει τους Ρώσους από τις συναλλαγές αφήνοντας την Ελλάδα έρμαιο της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας των νταβατζήδων.
Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η καλύτερη τιμωρία για αυτόν.
Να πάει φυλακή για εσχάτη προδοσία και να συνεχίζει να τον συντηρεί ο ελληνικός λαγός ή να στηθεί στο Γουδί στα 10 μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΠαραλήρημα στη συναυλία του LEX στη Νέα Σμύρνη: Μητσοτάκη γ@μιέσαι από 25.000 άτομα
Επόμενο άρθροΌλα για την υγεία- Υγειονομικός στα Χανιά ξεσπάει: “Δεν έχω να ταΐσω γάλα το παιδί μου δεν μπορούμε να επιβιώσουμε”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ