«Αν έχουμε ακόμη “πανδημία”, αυτή είναι των εμβολιασμένων» σχολίασε ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης τα πρόσφατα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν πως το ποσοστό των εμβολιασμένων (σημ: το κράτος θεωρεί εμβολιασμένους τους τριπλοεμβολιασμένους) που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ξεπέρασε το 62%!
Μάλιστα όπως αναφέρει «Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ»

«Υπάρχει διαρκής ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!

Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!»

Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά:
«Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.»

Δηλαδή με το κόλπο του τριπλοεμβολιασμένου έχουν καταφέρει να αποκρύψουν πόσοι πραγματικά είναι η αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ. Γιατί για το κράτος ανεμβολίαστοι είναι και όσοι έχουν κάνει δύο δόσεις ή μόνο μία δόση.

Όμως κυβέρνηση και «ειδικοί» καθημερινά προωθούν το αφήγημα ότι αυξάνονται τα κρούσματα στην Ελλάδα γιατί ετοιμάζουν νέους περιορισμούς τον Σεπτέμβριο και θέλουν να προωθήσουν την 4η δόση εμβολιασμού.

«Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ***
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ!
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ
Ολοκληρώθηκε το πρώτο 6μηνο του 2022.
Την 1η Ιανουαρίου, ανάμεσα στους διασωληνωμένους, οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι (κυρίως τριπλο-εμβολιασμένοι) αποτελούσαν το 14% περίπου.
Σταδιακά αύξανε συνεχώς!
– Στη λήξη του πρώτου 3μηνου ξεπέρασε το 42% !
– Στη λήξη του πρώτου 6μήνου ξεπέρασαν το 62% (!!)
Η ίδια η πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες παραχάραξης, απόκρυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από το επίσημο ελληνικό κράτος,σάρωσε το αφήγημα της δήθεν προστασίας των εμβολιασμένων από βαριά νόσηση!
Αφού οι τριπλο-εμβλιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι από 62% στο γενικό πληθυσμό, ποιά η “προστασία” που απολαμβάνουν;
Αλλά και το υπόλοιπο 38% των διασωληνωμένων αποτελείται από διπλο-εμβολιασμένους που “έληξαν”, μονο-εμβολιασμένους και ΪΣΩΣ κάτι ελάχιστους αληθινά ανεμβολίαστους.
Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.
Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.
Εχει γίνει πια εξόφθαλμα φανερό αυτό που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό. Οτι οι αληθινά ανεμβολίαστοι τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τους εμβολιασμένους, τόσο απέναντι στα σημερινά στελέχη του SARS-Cov-2, όσο και έναντι στις άλλες αναπνευστικές ιώσεις, που εσφαλμένα χαρακτηρίζονται σαν Covid, επειδή απλά θετικοποιούν το πλήρως αναξιόπιστο PCR test.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ.
Αποδεικνύεται αυτό από τον πίνακα που παραθέτω, που δείχνει την διαρκή ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!
Από αυτούς οι 59 είναι τριπλο-εμβολιασμένοι.
Οι υπόλοιποι 36 είναι κυρίως διπλο-εμβολιασμένοι που “έληξαν”, λίγοι μονο-εμβολιασμένοι και κάποιος ασήμαντος αριθμός αληθινά ανεμβολίαστων, τόσο μικρός που η κυβέρνηση… “ντρέπεται” να μας πει πόσοι είναι!

Προηγούμενο άρθροΚαίγεται η Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά…Θεατής ο Μητσοτάκης άφησε τους πυροσβέστες χωρίς προσωπικό
Επόμενο άρθροΠαραλήρημα στη συναυλία του LEX στη Νέα Σμύρνη: Μητσοτάκη γ@μιέσαι από 25.000 άτομα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ