Για ακόμα μία χρονιά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο.
Τα παχιά λόγια της κυβέρνησης Μητσοτάκη για πρόληψη και άμεση καταστολή ήταν όπως τα υπόλοιπα, ψέματα και φούμαρα.
Καίγεται όλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Οι φωτιές που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή είναι δεκάδες.
Στο Άγιο Όρος σε δασική έκταση γύρω από τα μοναστήρια, στην Ηλεία όπου συνεχίζεται για ακόμα μία μέρα με μεγάλη ένταση καίγοντας τα πάντα στο πέρασμα της, στη Φωκίδα σε χωριά γύρω από τους Δελφούς όπου η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη με δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία να έχουν σπεύσει για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες της περιφέρειας όπως επίσης μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και στη Ζάκυνθο καθώς έχουν κινδυνεύσει και χώρια.
Αβοήθητοι οι πυροσβέστες προσπαθούν με παμπάλαια μέσα να σβήσουν τις τεράστιες πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ελάχιστο το δυναμικό δεν επαρκεί να ανταποκριθεί στην καταστολή του φαινομένου αφού η προδοτική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντί να προσλάβει πυροσβέστες τους έβγαλε σε αναστολή και έστειλε τα ματ να τους ρίξουν χημικά και ξύλο στην πορεία που έκαναν ζητώντας ενίσχυση προσωπικού. Αβοήθητη η χώρα με ανθρώπους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο οτιδήποτε πλέον.

Προηγούμενο άρθροΒγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα Θανάση…Μπράβος του Πλεύρη ρίχνει στο έδαφος γυναίκα που πήγε να διαμαρτυρηθεί στο νοσοκομείο Χανίων
Επόμενο άρθροΚ. Αρβανίτης: “Φταίνε οι εμβολιασμένοι αν έχουμε ακόμα πανδημία-σας λέει ψέματα η κυβέρνηση δεν υπάρχει ανεμβολίαστος στις ΜΕΘ”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ