“ΟΡΓΙΑ” Α.Σκόνδρα: Ευτυχώς στην πανδημία δεν είχε βάρδια ο ΣΥΡΙΖΑ

Ρεσιτάλ για ακόμα μία φορά έδωσε η τελειωμένη βουλευτής του Νομού Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα,  αποδεικνύοντας πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι και δείχνοντας τι άτομα μας εκπροσωπούν σαν πόλη στην βουλή.
Όπως ανέφερε σε ομιλία της στη Βουλή πρέπει ο κόσμος να λέει ευχαριστώ που στην περίοδο της πανδημίας δεν είχε ΒΑΡΔΙΑ!!!! ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι βλέπει η κυρία Σκόνδρα τη θητεία των βουλευτών, σαν βάρδια σε εργοστάσιο.
Πάμε κάνουμε ότι μας λένε, πληρωνόμαστε και φεύγουμε.
Στη συνέχεια του λόγου της ανέφερε ότι ενίσχυσαν το ΕΣΥ, έφτιαξαν καινούργιες Μεθ και διαχειρίστηκαν μία χαρά την πανδημία.
Προφανώς η κυρία Σκόνδρα πρέπει να έχει ξεχαστεί σε τίποτα βιτρίνες που αγοράζει τα πανάκριβα ρούχα της…
Εμείς να της θυμίσουμε ότι η Ελλάδα έσπασε τις πρωτιές σε νεκρούς στην πανδημία, παρά τα αντισυνταγματικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και διέλυσε την οικονομία, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το ΕΣΥ υποστελεχώθηκε αφού έδιωξαν γιατρούς και υγειονομικούς οι οποίοι δεν είχαν κάνει το τσίμπημα, άφησαν μισά άτομα να παλεύουν με χιλιάδες ασθένειες, άνθρωποι νοσηλευόταν στους διαδρόμους των νοσοκομείων και δεν είχαν ούτε κρεβάτι να ξαπλώσουν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν κάθε μέρα στο δρόμο σε πορείες διαμαρτυρίας για την εξαθλίωση που βιώνουν στην εργασία τους, θέλησαν να τα κάνουν όλα ιδιωτικά και έδιωξαν υγειονομικούς και προσωπικό.
Να τις θυμίσουμε και το πρόσφατο γεγονός όπου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας δεν υπήρχε ακτινοδιαγνώστης και έστελναν τις ακτινογραφίες με mail στο νοσοκομείο Τρικάλων!!!
Το τελευταίο γεγονός έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας και έχουμε εξευτελιστεί παντού.
Δεν πειράζει κυρία Σκόνδρα μπορείτε να πείτε ότι θέλετε αφού είναι οι τελευταίες ομιλίες στο κοινοβούλιο διότι σε λίγους μήνες αποχωρείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *