Στο τμήμα προστασίας του κράτους και του πολιτεύματος οι υγειονομικοί

Μέρες επταετίας θυμίζουν οι τελευταίες ώρες με αυτά που έχουμε ζήσει σχετικά με την σύλληψη των υγειονομικών έξω από το σπίτι του Θανάση Πλεύρη.
Από πληροφορίες μάθαμε ότι οι υγειονομικοί δεν πήγαν απλά για μία ταυτοποίηση στοιχείων στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αλλά τους πήγαν στο τμήμα προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος!!!
Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τόσο καιρό να πληρωθούν και ζούνε στην ανέχεια με δανεικά από δω και από κει αποτέλεσαν απειλή για τη δημοκρατία. Πρώτον για να υπάρχει απειλή πρέπει να υπάρχει και δημοκρατία και αυτή τη στιγμή έχουν καταλυθεί όλοι οι νόμοι, όλοι οι θεσμοί και πάνω από όλα όλες οι αξίες.
Το τμήμα το οποίο οδηγήθηκαν θυμίζει εποχές Παπαδοπούλου που στη γενική ασφάλεια Αττικής στην οδό Μπουμπουλίνας πίσω από το αρχαιολογικό μουσείο υπήρχαν το σπουδαστικό τμήμα,το εργατικό τμήμα και άλλα όπου πήγαιναν ανθρώπους που συλλάμβαναν για κίνδυνο ανατροπής του καθεστώτος.
Εκεί μέσα γινόταν ανακρίσεις με σκοπό να πάρουν πληροφορίες ποιοι ακριβώς οργανώνουν την ανατροπή του δικτάτορα. Θα φτάσουμε άραγε σε αυτό το σημείο ή μήπως το έχουμε ξεπεράσει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *