Έχουμε βάλει μέσα στην Ελλάδα όλους τους αλλοδαπούς και αντί να πουν ευχαριστώ που τους ενσωματώσαμε στην κοινωνία μας τους δώσαμε δουλειά στέγη και χρήματα δολοφονουν κατ εξακολούθηση τους Έλληνες.
Πέντε Αλβανοί στην πλατεία της Ραφήνας σκότωσαν εν ψυχρώ έναν 42χρονο Έλληνα επειδή πήγε να υπερασπιστεί την κοπέλα του την οποία ενοχλούσαν εν τη απουσία του.
Ο 42χρονος πετάχτηκε μία στιγμή να πάει στο μπάνιο και εκείνη την ώρα βρήκαν ευκαιρία τα πέντε καθίκια να αρχίσουν να της “κολλάνε”.
Βγαίνοντας ο 42χρονος τους ζήτησε το λόγο και αυτοί άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές ώσπου αιμόφυρτος ξεψύχησε.
Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει πλέον κόκκινο σε όλες τις περιοχές της Αθήνας αφού οι αλλοδαποί κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μάλιστα μόλις κάποιος συλλαμβάνεται για να μην κατηγορήσουν την Ελληνική Αστυνομία ως ρατσίστρια έχει πολύ ευνοϊκή μεταχείριση σε αντίθεση με τους Έλληνες που σε κάθε ευκαιρία η αστυνομία τους χτυπάει τους πετάει χημικά τους βρίζει και υπάρχει μία τάση εκδίκησης απέναντί τους.

Προηγούμενο άρθροΚοιμητήριο Βύρωνα: Φέρε 150 ευρώ μετρητά αν θες να γίνει το μνημόσυνο
Επόμενο άρθροΠήραν χαμπάρι ότι η Ελλάδα δεν έχει πρωθυπουργό και κάνουν ότι γουστάρουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ