Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί ο οδηγός του λεωφορείου που παράτησε ένα παιδί μέσα στην ερημιά στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης επειδή δεν φορούσε μάσκα. Οι γονείς ανησύχησαν για την αργοπορία του παιδιού τους και το πήραν τηλέφωνο για να δουν τι έγινε.
Ο μικρός μέσα στα κλάματα τους εξήγησε και άμεσα έστειλαν κάποιον γνωστό τους για να τον παραλάβει.
Το παιδί από το σοκ περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα με τα πόδια μέσα στον καύσωνα χωρίς νερό και εν τέλει εντοπίστηκε από τον άνθρωπο που έστειλε η οικογένεια σε κάτι φανάρια να κάθεται.
Οι γονείς έπαιρναν τηλέφωνο στο αμαξοστάσιο να ενημερώσουν για το περιστατικό και αυτοί τους έκλειναν το τηλέφωνο στη μούρη με ειρωνείες και απειλές.
Ο οδηγός διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει πείσει τον κόσμο ότι το μόνο που έχει αξία είναι η προστασία από τον κορων@ϊό και ότι οι υπόλοιπες ασθένειες και οι υπόλοιποι κίνδυνοι έχουν εξαλειφθεί από την καθημερινότητα.
Επένδυσαν σε ένα αφήγημα με σκοπό την τρομοκρατία και τα αποτελέσματα φαίνονται στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.
Θεωρούν ότι αν δεν κάνουν αυτό που διατάζει ο δικτάτορας θα έχουν συνέπειες και αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές. Αν πάθαινε κάτι ο μικρός υπεύθυνος δεν θα ήταν ο οδηγός αλλά η χούντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΣτο θέμα των αμβλώσεων καταπατούνται τα δικαιώματα στο θέμα των εμβ@λίων όχι?
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά στο Μενίδι: Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο για τις ανεμογεννήτριες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ