Μία άκρως θετική εικόνα παρουσίασε ο κόσμος της πόλης κατά την επίσκεψη του στην κεντρική πλατεία με σκοπό να παρακολουθήσει τα Καραϊσκάκεια.
Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις έδωσαν το παρόν εκατοντάδες καρδιτσιώτες όλων των ηλικιών οι οποίοι πραγματικά ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους τα δρώμενα.
Εκεί που αξίζει να σταθούμε είναι ότι παρά την τελευταία τρομοκράτηση από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης για δήθεν αύξηση των κρουσμάτων και τον κίνδυνο επανεμφάνισης με μεγάλη ένταση του ιού,  κανένας συμπολίτης μας δεν φορούσε μάσκα μέσα στο πλήθος.
Ψάξαμε για αρκετή ώρα και στους καθήμενους στις πλαστικές καρέκλες που έχει βάλει ο δήμος αλλά και στους ανθρώπους που έκαναν πάνω κάτω βόλτα στον πεζόδρομο και στην κεντρική πλατεία και πέρασαν περίπου 20 λεπτά για να εντοπίσουμε κάποιον που φορούσε. Ελπίζουμε να είναι ένα θετικό βήμα προς την αφύπνιση και την κατανόηση ότι εδώ και δύο χρόνια έχει στηθεί ένα παραμύθι εις βάρος των πολιτών που δεν έχει καμία σχέση με την υγεία.
Ελπίζουμε ο κόσμος να διαβάζει να ενημερώνεται και να έχει καταλάβει πλέον την κοροϊδία όλων αυτών που του επιβλήθηκαν με τα πρόστιμα και το φόβο της αστυνομίας από την φασιστική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επειδή ο χειμώνας αναμένεται πολύ δύσκολος με ξανά τρομοκράτηση και περιορισμούς ευχόμαστε αυτή τη φορά όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να μην σκύψουμε το κεφάλι στα μέτρα

Προηγούμενο άρθροΣταμάτησαν τα έργα στην οδό Χαρίτου: Παραπάνω χρήματα ζητάει ο εργολάβος, άδεια τα ταμεία του δήμου
Επόμενο άρθροΣτο θέμα των αμβλώσεων καταπατούνται τα δικαιώματα στο θέμα των εμβ@λίων όχι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ