Ατελείωτο χρήμα,ακίνητα που σε πιάνει ίλιγγος,ακόμα και στρέμματα περιλαμβάνει το πόθεν έσχες της ντροπής των τριών κυβερνητικών βουλευτών του Νομού Καρδίτσας.
Ο Κώστας Τσιάρας δηλώνει 35 ακίνητα και 730.000 ευρώ καταθέσεις και βρίσκεται στην κορυφή από τους Έλληνες βουλευτές περνώντας ακόμα και ονόματα όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης,ο Βασίλης Κεγκέρογλου ακόμα και τον Ανδρέα Λοβέρδο με τις αρπαχτές από τη Novartis. Λίγο πιο κάτω από τα μισά του Τσιάρα δηλώνουν οι Κώτσος και Σκόνδρα με χιλιάδες καταθέσεις στις τράπεζες ακίνητα ακόμα και χωράφια.
Πλούτος δίχως τέλος την ώρα που ο μέσος καρδιτσιώτης δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα, τα καύσιμα και προσπαθεί να βγάλει το μήνα αγοράζοντας τα βασικά από το σούπερ μάρκετ.
Υπέγραψαν όλα τα νομοσχέδια με σκοπό την εξαθλίωση του κόσμου και ζουν αυτοί σαν βασιλιάδες και οι επιχειρήσεις της Καρδίτσας κλείνει η μία μετά την άλλη. Μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να σας καταλάβουν, να νιώσουν τη δική σας αγωνία για το πώς θα βγάλετε το μήνα και τι θα σας ξημερώσει η επόμενη μέρα?
Όταν τους ψηφίσατε δεν γνωρίζατε αυτοί οι άνθρωποι τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν?
Σε τρεις μήνες έρχονται οι εκλογές μην τους δώσετε το δικαίωμα να συνεχίσουν τα φαγοπότια εις βάρος του σπιτιού σας,του παιδιού σας και της αξιοπρέπειας σας.

Προηγούμενο άρθροΙ.Κωστόπουλος: Μας έπνιξαν τα χόρτα στο Γεωργικό απών ο Τσιάκος και οι τοπικοί σύμβουλοι
Επόμενο άρθροΤρώνε πίνουν χρωστάνε και περιμένουν την ψήφο σου για να συνεχίσουν τα φαγοπότια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ