Óôéãìéüôõðï áðü ôçí åêëïãéêÞ äéáêäéêáóßá óå åêëïãéêü ôìÞìá ôçò ÁèÞíáò ôçí ÊõñéáêÞ 7 Éïõëßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Κλείδωσε η ημερομηνία των εκλογών και αυτή είναι η 18η Σεπτεμβρίου.
Ο Μητσοτάκης βλέποντας τα ποσοστά να πέφτουν και ο κόσμος να είναι στα κάγκελα από την ακρίβεια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας στήνει κάλπες για να γλιτώσει το τομάρι του. Ξέρει ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς και ασήκωτος και θέλει να αποδράσει για να μην πάρει πάνω του την ευθύνη για τη διάλυση της Ελλάδας. Ψάχνονται τα υπόλοιπα κόμματα για να δουν ποιους θα κατεβάσουν και το μυαλό τους είναι στις συνεργασίες της επόμενης μέρας.
Πολύ δύσκολη η εξίσωση αφού και τα δικά τους ποσοστά έχουν φτάσει στον πάτο και θεωρείται αδύνατον να σχηματιστεί κυβέρνηση με δικομματισμό.
Δυναμικά κινούνται και τα κόμματα της πατριωτικής δεξιάς αφού θεωρείται βέβαιο ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ξαναμπεί στη Βουλή έστω και με μικρότερο ποσοστό και η έκπληξη θα γίνει από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.
Με φορά έρχεται και ο Φαίδων Βόβολης αφού έχει οργανώσει βουλευτές σε όλες τις πόλεις και το ποσοστό του δεν θα είναι καθόλου αμελητέο.
Γρίφος για δυνατούς λύτες….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ