Σε επικίνδυνα μονοπάτια για την εκτροπή της δημοκρατίας βαδίζει πλέον ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας. Μετά τα όσα έχει κάνει και τις καταπατήσεις τόσων νομών και άρθρων του Συντάγματος συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τους δημοκρατικούς πολίτες της Ελλάδος.
Δεν του έφταναν οι δεκάδες εγκλίσεις από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φίμωση του τύπου, μέσα στο βράδυ σαν τον κλέφτη περνάει νομοσχέδιο ώστε να διώκονται αυτοί που στο διαδίκτυο υποκινούν τους άλλους για ενέργειες τρομοκρατίας.
Το νομοσχέδιο δεν αποσαφηνίζει τι ακριβώς σημαίνει ενέργειες τρομοκρατίας και έτσι ο καθένας μπορεί να εκλάβει ας πούμε σαν ενέργεια τρομοκρατίας μία κινητοποίηση κάποιων που αντιδρούν στις ενέργειες της Κυβέρνησης.
Όποιος ανεβάζει τέτοιες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ή post στο Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα άμεσα θα κατεβαίνει από την αστυνομία του διαδικτύου και θα εντοπίζεται αυτός που τα ανεβάζει με σκοπό τη σύλληψή του. Βρίσκονται πλέον στο τέλος και είναι σε πανικό, θα κάνουν ότι μπορούν να διώξουν ανθρώπους που έχουν ελεύθερη άποψη και σκέψη να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ