Τον γενικό γραμματέα του υπουργείου υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους είχε καλεσμένο ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με σκοπό να τοποθετηθεί για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊ@ου.
Ο λεβέντης από την Κύπρο ανέφερε ότι δεν τους ανησυχούν τα αυξανόμενα κρούσματα διότι δεν καταλήγουν τα πιο πολλά στις ΜΕΘ οπότε δεν υπάρχει η ανάλογη πίεση.
Στη συνέχεια είπε ότι το Σεπτέμβριο έρχεται κι άλλο τσίμπημα που θα είναι παραπλήσιο με τα προηγούμενα τρία και ότι θα πρέπει ο κόσμος να σπεύσει να εμβολι@στεί για να συνεχιστεί η προστασία του έναντι του ιού.
Το καλύτερο το άφησε για το τέλος: Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη αν και αυτό θα είναι υποχρεωτικό όπως τα υπόλοιπα απάντησε “φυσικά και όχι όπως δεν ήταν υποχρεωτικά ούτε και τα προηγούμενα”!!
Όντως δεν ήταν απλά όποιος δεν τα έκανε έχανε τη δουλειά του, έπρεπε να πληρώνει αμέτρητα rapid test,  δεν του επιτρεπόταν η είσοδος πουθενά, ήταν στιγματισμένος από την κυβέρνηση η οποία τον έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ και του έριχνε ευθύνες μέχρι και για το χιόνι που πέφτει, τον απειλούσαν ότι δεν θα μπορεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο σε περίπτωση ασθένειας, τον εκβίαζε καθημερινά μέσω των ξεπουλημένων τσοντοκάναλων ότι δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση ούτε στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί τα καταναλωτικά αγαθά και η μεγάλης ηλικίας άνθρωποι άνω των 60 τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα.
Έχεις δίκιο Μαρίε αγόρι μου δεν ήταν υποχρεωτικό τελικά…
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι σε λίγους μήνες τις εκλογές να σας πετάξουμε στα σκουπίδια εκεί που ανήκετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ