Χέρι-χέρι προχωρούν στην διάβρωση της Ελλάδος κλήρος και εξουσία

Χέρι-χέρι οδηγούν τη χώρα προς την καταστροφή.
Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που παρευρέθηκαν μαζί στο τσιμπούσι της ντροπής,στην γιορτή του τελευταίου. Κλήρος και κυβέρνηση όλοι μαζί αγκαλιά μία δράκα ανθρώπων που στόχο έχουν την εξαφάνιση κάθε ίχνος Ελληνισμού και θρησκείας.
Άνθρωποι υποταγμένοι στη νέα τάξη πραγμάτων εκτελούν κάθε εντολή που θα τους μεταφερθεί από τα κέντρα εξουσίας και την εφαρμόζουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Άν για τους βουλευτές είναι μία φορά ντροπή δεδομένου ότι όλα τα χρόνια έχουν δείξει το ποιόν τους και πόσο διεφθαρμένοι είναι για τον άνθρωπο που φοράει τα ράσα και υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τον Θεό στη γη είναι 100 φορές.
Για να μη χάσει τα αξιώματα και τις πολυτέλειες κάθησε στα τέσσερα μπροστά στους νεοταξίτες και συμφώνησε σε όλα όσα λένε.
Προέτρεπε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί δίωξε όσους μητροπολίτες σήκωσαν το λάβαρο της Επανάστασης και ήταν πολέμιος των ανθρώπων που μάχονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα.
Ο Θεός μίλησε για αγάπη και ήθελε ακόμα και τον αμαρτωλό κάτω από τη σκεπή του και αυτοί που δεν έχουν ούτε Θεό ούτε Αλλάχ διώκουν συνανθρώπους μας που δεν θέλησαν να κάνουν μία ιατρική πράξη με το ζόρι.
Δυστυχώς υπάρχει κρίση σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα η οποία βουλιάζει μέρα με τη μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *