Πυρά εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κολοβός σχετικά με την περιφέρεια και τον Κώστα Αγοραστό.
Όπως ανέφερε ο κ.Κολοβός σε επιστολή που μας έστειλε η περιφέρεια έχει ξεχάσει εντελώς τον Δήμο Ιτάμου και όλα τα χωριά στα οποία η κατάσταση στο οδικό δίκτυο καθώς και στη συντήρηση παιδικών χαρών,μνημείων,εκκλησιών μουσείων και λοιπά είναι ανύπαρκτη.
Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος ενώ η περιφέρεια πήρε χρηματοδότηση για κατασκευή δρόμων και έργων σχετικά με την καταστροφή του Ιανού στο δήμο Ιτάμου δεν έδωσε ούτε ευρώ και τον παράτησε στο έλεος.
Τα χωριά του συγκεκριμένου Δήμου βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Καρδίτσα και θα έπρεπε σίγουρα να υπάρχει μέριμνα για αυτούς τους ανθρώπους που συνεισφέρουν και στην οικονομία αλλά και στην ανάπτυξη της Καρδίτσας.
Σε κάποιες περιπτώσεις σύμφωνα με το δημοτικό σύμβουλο οι κάτοικοι των χωριών αυτών δεν μπορούν να μεταβούν στις οικίες τους, στα χωράφια και στα βοσκοτόπια τους γιατί το οδικό δίκτυο είναι κατεστραμμένο παντού.
Τον τρόπο που λειτουργεί ο Κώστας Αγοραστός τον γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό και τον έχουμε θίξει μέσα από αυτή τη σελίδα.
Το θέμα είναι οι κάτοικοι αυτών των χωριών όταν φτάσει η ώρα και τους ζητήσει ψήφο να το γράψουν και αυτοί εκεί που τους γράφει τώρα ο Αγοραστούλης.

Προηγούμενο άρθροΞυπνήστε: Το άρρωστο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για να διαλύσουν τις κοινωνίες
Επόμενο άρθροΓια μέσα Ιουλίου η οδός Χαρίτου και βλέπουμε απίστευτη κοροϊδία από τον Βασίλη Τσιάκο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ