Το ένα ψέμα βγαίνει στην επιφάνεια μετά το άλλο.
Οι μαρτυρίες γνωστών και φίλων της άτυχης φοιτήτριας στην Κομοτηνή αναφέρουν ότι ήτανε τρίπλα εμβολι@σμένη και μάλιστα το είχε αναφέρει σε κοινές παρέες πολλές φορές πάνω στην κουβέντα.
Ένα άλλο αδιαμφισβήτητο στοιχείο που κλίνει προς τον εμβολι@σμό της άτυχης νεαρής είναι η συμμετοχή της σε αγώνες υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Ο ΣΕΓΑΣ είχε βγάλει ανακοίνωση ότι στους αγώνες που είναι υπό την σφραγίδα της διοργάνωσης του, δεν θα επιτρέπεται ΚΑΝΕΝΑΣ να λαμβάνει μέρος χωρίς να είναι πλήρως εμβολι@σμένος.
Η άτυχη κοπέλα μέχρι και την τελευταία στιγμή έκανε προπονήσεις γιατί έπαιρνε μέρος σε τουρνουά και διοργανώσεις που ήταν όλα υπό την επίβλεψη του ΣΕΓΑΣ. Ηταν αδύνατο να μην είχε κάνει το εμβόλι@ και να συμμετέχει κανονικά σε αγώνες.
Ο συγκεκριμένος οργανισμός ελέγχει απόλυτα και με μεγάλη λεπτομέρεια τα ιατρικά θέματα που διασφαλίζουν την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Προηγούμενο άρθροΤα καίνε όλα στην Εύβοια γιατί οι ανεμογεννήτριες περιμένουν
Επόμενο άρθροΑ.Μήτσος: Εμπλέκονται μεγάλα κεφάλια της αστυνομίας και πολιτικοί στη δολοφονία του παιδιού μου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ειστε λαθος.Μονο στους μαραθωνιους απαγορευονταν οι ανεμβολιαστοι,στους υπολοιπους αγωνες μπορουσαν να λαβουν μερος αρκει να ειχαν pcr ειτε rapid τεστ.Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο το αρθρο που αναφερεται στους μαραθωνιους,στους διασυλλογγικους που επαιρνε μερος η φοιτητρια δεν υπηρχε απαγορευση,αυτο αποδεικνυεται αλλωστε και απο τις διακηρυξεις των αγωνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ