Πρώτοι ήταν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα από το ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με την περιφέρεια, ο δήμαρχος και κολαούζοι του.
Στις καρέκλες που στήθηκαν μπροστά από το άγαλμα του Νικολάου Πλαστήρα για να παρακολουθήσει ο κόσμος τις εκδηλώσεις μουσικές και χορευτικές που είχαν διοργανώσει παιδιά από το μουσικό σχολείο, βγήκαν φωτογραφίες, μίλησαν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της Καρδίτσας αλλά και της Θεσσαλίας και ήταν όλο χαμόγελο και χαρά.
Αξιέπαινη φυσικά η εκδήλωση γιατί το θέμα των εξαρτήσεων είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά ώστε να παίρνουν σωστή ενημέρωση σχετικά με τις εξαρτησιογόνες ουσίες.
Το θέμα που προκύπτει είναι το εξής: Γιατί πριν λίγο διάστημα στο ίδιο σημείο όπου έκαναν εκδήλωση διαμαρτυρίας οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή από την πόλη μας επειδή δεν έκαναν το τσίμπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν βρέθηκε κανένας από αυτούς?
Γιατί στη μία εκδήλωση ήταν μπροστά μπροστά και στην δεύτερη ήταν άφαντοι?
Ο λόγος είναι απλός…στην εκδήλωση των υγειονομικών δεν τόλμησαν να έρθουν,  παρόλο που βρέθηκαν εκατοντάδες καρδιτσιώτες και άνθρωποι με περίοπτη θέση στην κοινωνία της Καρδίτσας γιατί αυτό θα δυσαρεστούσε τον αρχηγό τους και την παράταξη.
Προτίμησαν να μη συμπαρασταθούν σε ανθρώπους που έχουν χάσει τις δουλειές τους εδώ και 10 μήνες και ζουν στην ανέχεια παρά να χάσουν τη στήριξη του κόμματος.
Προσκυνημένα ανθρωπάκια που για την καρέκλα και την ψήφο ξεπουλάνε τα πάντα, ακόμα και τη συνείδησή τους.
Εσύ θα τους ξανά εμπιστευτείς στις εκλογές που έρχονται?

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση στη λέσχη Bilderberg βάζοντας μπροστά άρρωστα σχέδια
Επόμενο άρθροΠουλάει πάλι φούμαρα για τις αποζημιώσεις των αγροτών ο Γιώργος Κωτσός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ