Ο Τσιάκος φεύγει οι μνηστήρες έρχονται…

Το τέλος του Βασίλη Τσιάκου στις δημοτικές εκλογές σε λιγότερο από ένα χρόνο σηματοδοτεί εξελίξεις και κινητικότητα ως προς τη συμμετοχή καινούργιων προσώπων στην διεκδίκηση της δημαρχίας.
Οι φήμες καλά κρατούν και εμείς σας παρουσιάζουμε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κατεβάσουν συνδυασμό:
Σωτήρης Κουλοκτσής:Αφού δεν τα κατάφερε σαν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφασίζει να κατέβει στο δημοτικό στίβο.
Ποντάρει στις γνωριμίες που έχει και στις ψήφους που πήρε σαν υποψήφιος βουλευτής.
Νίκος Παππάς:Πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,έχει πυκνώσει πολύ τις εμφανίσεις του στην πόλη της Καρδίτσας και αναμένεται να κατέβει στη μάχη με όπλο το παρελθόν του και τις γνωριμίες που έχει αποκτήσει όταν διεκδικούσε θέση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Τέλης Σπάνιας:Καταλαβαίνοντας ότι ο Τσιάκος τελειώνει έχει αρχίσει εδώ και καιρό και κάνει τις επαφές του περιμένοντας τον κόσμο να τον στηρίξει. Μεγάλο μειονέκτημα ότι συνδέεται με τον Ιανό,έσκυψε το κεφάλι και δέχτηκε όλες τις ενέργειες του δημάρχου χωρίς να αντιδράει και έχει χάσει πολλούς ψήφους από την αδιαφορία,ως πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου,για τους υγειονομικούς που βγήκαν σε αναστολή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Κώστας Γκαβογιάννης:Ο νυν δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Καρδίτσα από την αρχή είναι ένας από τους υποψηφίους δημάρχους.
Ποντάροντας πολύ στην δημοφιλία του στα social media και στον απλό κόσμο καθώς και στις παρεμβάσεις που έκανε ξεσκεπάζοντας τα σκάνδαλα του δήμου Καρδίτσας.
Ένα άλλο όνομα που παίζει χωρίς να είναι σίγουρο είναι του Έκτορα Γάζου που είναι πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών και ποντάρει αρκετά στις μαχητικές διεκδικήσεις που έχει κάνει σχετικά με το νοσοκομείο και ότι έχει πρωτοστατήσει σε όλες τις αδικίες συναδέλφων του βγαίνοντας μπροστά.
Τέλος ο Νίκος Καραγιάννης γνωστός από τη θητεία του στην περιφέρεια θα διεκδικήσει όπως ακούγεται θέση δημάρχου.
Ποντάροντας στις ψήφους που πήρε ως περιφερειακός σύμβουλος αλλά και κάποιων γνωριμιών μέσω των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στα οποία δουλεύει.
Η δήλωση του περί καρέκλας και ότι αυτό που ζητάει μόνο είναι η θέση εξουσίας, έχουν χτυπήσει πολύ άσχημα στον κόσμο της Καρδίτσας συν το ότι βρισκόταν στο συνδυασμό του Αγοραστού που οι καρδιτσιώτες θεωρούν υπεύθυνο για την καταστροφή του Ιανού.
Ίδωμεν……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *