Τελειωμένοι θεωρούνται από το δήμο Καρδίτσας και την περιφέρεια θεσσαλίας ο Βασίλης Τσιάκος και ο Κώστας Αγοραστός αντίστοιχα.
Για τον δήμαρχο Καρδίτσας είναι γνωστά όλα όσα έκανε επί θητείας του και αποτελεί τον πρώτο δήμαρχο που έχει γράψει τόσες μαύρες σελίδες στην πόλη της Καρδίτσας.
Επιπλέον είναι αμφίβολο αν θα είναι κυβέρνηση το κόμμα που τον στήριξε για να βγει στις επόμενες δημοτικές εκλογές αφού όπως φαίνεται οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν Σεπτέμβριο με Οκτώβριο και η Νέα Δημοκρατία τελειώνει…
Χωρίς στήριξη από κάποιον κυβερνητικό βουλευτή και με τον κόσμο της Καρδίτσας να βράζει για όλα αυτά που έχει κάνει θεωρείται από αδύνατο έως ακατόρθωτο να ξαναπάρει την δημαρχεία.
Μία από τα ίδια και για τον Κώστα Αγοραστό που η αδιαφορία του για τους υπόλοιπους νομούς πλην του νομού Λαρίσης έχει φέρει στα κάγκελα τους κατοίκους αλλά και τους αγρότες που βλέπουν σε κάθε βροχή να πλημμυρίζουν οι εκτάσεις τους από την έλλειψη έργων. Δυσαρεστημένοι είναι και στο κυβερνών κόμμα με όλα τα όργια που έκανε ως τώρα αφού τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα λόγω της στήριξης που του έδωσαν. Χαμηλά θα κυμανθούν τα ποσοστά στο Νομό Καρδίτσας για τον περιφερειάρχη αφού ο κόσμος του χρεώνει κατά το ήμισυ τον Ιανό και την καταστροφή της Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθροΦοβήθηκε να πάει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και αποχώρησε από την Πάτρα
Επόμενο άρθροΑνάπτυξη Μητσοτάκη:Ακόμα ένα κατάστημα βάζει λουκέτο στην Καρδίτσα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ