Στη φόρα τα ψέματα του Γιώργου Κωτσού σχετικά με τις περιουσίες των καρδιτσιωτών που κινδυνεύουν

Σε προηγούμενη δημοσίευση είχαμε γράψει ότι 3.000 περίπου καρδιτσιώτες τρέχουν στα δικαστήρια για να μπορέσουν να σώσουν τα ακίνητα τους που σύμφωνα με το κτηματολόγιο ανήκουν στο δημόσιο από την περίοδο που η Θεσσαλία απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό.
Οι συμπολίτες μας που Θίγονται από αυτή την απόφαση κατέθεσαν αγωγές και πληρώνουν από την τσέπη τους δικηγόρους και δικαστικά έξοδα.
Αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα συνεχίσουν για χρόνια να ταλαιπωρούνται στα δικαστήρια ξοδεύοντας άπειρα χρήματα για τις απαιτούμενες ενέργειες με σκοπό να μη χάσουν τις περιουσίες τους.
Πριν λίγο διάστημα ο μαυρογιαλούρος της Καρδίτσας Γιώργος Κώτσος που έχει τάξει άπειρα πράγματα χωρίς να υλοποιηθεί κανένα με δήλωση που έκανε ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα λύσει το θέμα και ότι ο ίδιος με παρέμβαση του στον αρμόδιο Υπουργό διευθέτησε ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί χρόνια τους καρδιτσιώτες πολίτες.
Η σελίδα μας έψαξε και βρήκε από το site karditsalive net τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε και τι ακριβώς έκανε η κυβέρνηση και τι ακριβώς διευθέτησε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *