Γραφικούς αποκαλεί ο δήμαρχος τους καρδιτσιώτες που δεν συμφωνούν με αυτόν

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της δεξιάς από την κορυφή έως τα νύχια.
Αρχίζουν και χάνουν τον έλεγχο καταλαβαίνοντας πρώτον ότι τελειώνουν από τις καρέκλες και δεύτερον ότι οι κομπίνες που έχουν κάνει βγαίνουν στο φως.
Έχουμε τονίσει άπειρες φορές από αυτή τη σελίδα ότι η δεξιά φάρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο από πάνω μέχρι κάτω.
Πριν δύο μέρες είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να νευριάζει σε εκπομπή με τον Γιώργο Τσίπρα όταν ο τελευταίος του είπε ότι είναι ένοχος για τις αρπαχτές της novartis και να τον αποκαλεί γελοίο.
Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος κινείται και ο γαλάζιος δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος. Σε όσους βγάζουν στη φόρα τις ρεμούλες που κάνει και σε όσους αντιδρούν στα σχέδια που έχει καταστρώσει τους αποκαλεί γραφικούς.
Δηλαδή σχεδόν η μισή πόλη η οποία εδώ και τόσο καιρό φωνάζει για τις αρπαχτές στα έργα που κάνει και τον βρίζει όταν τα έργα εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων και των πεζών ώστε να επισκεφτούν κάποια καταστήματα που βρίσκονται πάνω στον υπό κατασκευή δρόμο είναι όλοι γραφικοί…
Γραφικοί οι οδηγοί που παιδεύονται εδώ και τόσο καιρό για να βρουν ελεύθερο δρόμο να κυκλοφορήσουν μέσα στην πόλη, γραφικοί οι καταστηματάρχες που έχουν φάει σκόνη,χώμα,θόρυβο και έχουν χάσει τόσα έσοδα,γραφικοί και οι αιρετοί που τον καταγγέλλουν για απευθείας αναθέσεις.
Τόσα άτομα γραφικά σύμφωνα με το δήμαρχο.
Από αυτούς τους γραφικούς δήμαρχε δεν θα θες την ψήφο υποθέτουμε στις εκλογές οπότε να κοιτάξουν κάτι άλλο οι άνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *