Τίτλοι τέλους πέφτουν για την Ασημίνα Σκόνδρα με βάση το σύστημα της απλής αναλογικής κατά το οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Η βουλευτής του Νομού Καρδίτσας φαίνεται ότι είναι ο πιο αδύναμος κρίκος σε σχέση με τους άλλους δύο υποψηφίους και θα μας κουνήσει το μαντήλι… Παρεμβάσεις ανούσιες,τοποθετήσεις εκτός τόπου και χρόνου,μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας ονειρευόταν ράλλυ στη Λίμνη Πλαστήρα όταν ο κόσμος δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς.
Αλησμόνητη θα μείνει η φωτογραφία με τα τακούνια μέσα στο χωράφι που πήγε για να δείξει τη συμπαράστασή της στους αγρότες που καταστράφηκε το βιός τους. Γενικά η παρουσία της χαρακτηρίζεται από αδιάφορη έως καταστροφική για τους πολίτες της Καρδίτσας.
Ψήφισε όλα τα νομοσχέδια εξόντωσης και περιοριστικών μέτρων για τα καταστήματα και τον κόσμο και ήταν απών στα lock down όπου τα μαγαζιά δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα.
Ψήφισε και αυτή το διώξιμο των υγειονομικών από το νοσοκομείο την ώρα που η πανδημία θέριζε και εκατοντάδες συμπολίτες μας αδυνατούσαν να νοσηλευτούν.
Για το μόνο που θα τη θυμάται ο κόσμος της Καρδίτσας είναι για κάποια ρουσφέτια και για κάποιες εξυπηρετήσεις σε γαλάζια παιδιά και για το ομολογουμένως φινετσάτο ντύσιμό της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ