Κλήση σε απολογία για τη φονική καταστροφή του Ιανού από τον Εισαγγελέα Καρδίτσας δέχτηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας κ Παπαγεωργίου.
Επίσης το κατώφλι του δικαστηρίου θα περάσουν ο δήμαρχος Μουζακίου κύριος Στάθης,η διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος Μουζακίου καθώς και άλλα άτομα που είχαν σχέση με ενέργειες που έπρεπε να γίνουν εκείνο το βράδυ και δεν έγιναν.
Να θυμίσουμε ότι το ρέμα παρέσυρε την άτυχη φαρμακοποιό Μυρτώ Ευδοκία Πλακιά και ακόμα η οικογένεια της περιμένει να βρει δικαίωση.
Να τονίσουμε ότι η οικογένειά της έχει στραφεί και προς την περιφέρεια Θεσσαλίας,πατώντας πάνω στο πόρισμα της πυροσβεστικής,για εγκληματικές παραλείψεις σχετικά με την εν λόγω γέφυρα στην οποία παρασύρθηκε η άτυχη κοπέλα.
Όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις όταν εμπλέκεται το κράτος σε κάποιο θάνατο ή κάποια καταστροφή οι διαδικασίες όλως περιέργως αργούν να προχωρήσουν.
Αν ήταν κάποιος πατέρας που δεν έστελνε το παιδί του σχολείο γιατί δεν ήθελε να φοράει μάσκα θα τον καταδίκαζαν σε δύο ώρες.
Αυτή είναι η δικαιοσύνη του Τσιάρα.

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Κόλκας(Libero 107.4):Η Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει στο 22% στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση για τα αδέσποτα ζητάει ο δήμος ενώ αυτά αυξάνονται συνεχώς στην πόλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ