Είχαμε τονίσει και στο παρελθόν ότι όλη αυτή η παρέα που εδώ και τρία χρόνια έχει διαλύσει την Ελλάδα μοιάζει σε πολλά σημεία.
Είναι φυσικό ότι τις τακτικές που ακολουθεί ο αρχηγός να αντιγράφουν και να πράττουν από υπουργούς και βουλευτές έως δημάρχους και στελέχη.
Είναι όλοι μία φάρα η οποία μπήκε στο πολιτικό παιχνίδι μόνο για το φαγοπότι και όχι για να προσφέρει έργο.
Είδαμε αμέτρητα παραδείγματα όπως το θέμα των απευθείας αναθέσεων.
Ξεκίνησε από τα πάνω στρώματα με υπουργούς όπως ο Κώστας Τσιάρας αλλά και άλλους να εμπλέκεται το όνομά τους σε απευθείας αναθέσεις,συνέχισε ο γαλάζιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός όπου πρόσφατα ο κύριος Αλεξάκος τον κατηγορεί για όργια απευθείας αναθέσεων στην περιφέρεια και καταλήγουμε στον δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο ο οποίος και αυτός μία από τα ίδια στον δήμο αφού έχει σήμα κατατεθέν του τη συγκεκριμένη τακτική.
Ένα άλλο σημείο που μοιάζουν είναι ότι πάντα ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους. Μία φταίει ο κακός καιρός,μία φταίει ο Πούτιν που κάνει πόλεμο,μία φταίει ο κορονοϊ@ς,μία φταίνε οι εταιρείες που δεν ολοκληρώνουν τα έργα γενικώς υπάρχει η πολιτική του εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για τίποτα.
Ξεκινάει πάλι από πάνω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ποτέ δεν έχει φταίξει για τίποτα,περνάει στον Κώστα Αγοραστό που για τις πλημμύρες φταίει η Τερνα που δεν ολοκλήρωσε τα έργα και καταλήγει στο Βασίλη Τσιάκο που και αυτός είναι ανεύθυνος για όλα.
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι ίσως έχουν πάρει και ένα ακόμα χάρισμα από τον αρχηγό…την θετική αύρα…
Από τότε που εκλέχθηκε ο Βασίλης Τσιάκος έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην Καρδίτσα.
Τι πλημμύρες στην πόλη,τι καταστροφές,τι πυρκαγιές,τι διακοπές ρεύματος τη λευκή νύχτα,τι πλημμύρες στα γύρω χωριά και πάει λέγοντας.Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι έχει συμβεί στην Ελλάδα από τότε που εκλέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όποιος θέλει υπάρχουν άφθονα βίντεο να δει τι ακριβώς έγινε από τη μέρα εκλογής του στο YouTube.
Τα λόγια είναι περιττά….

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης σε βουλευτές:Βγείτε στον κόσμο και παρουσιάστε το έργο της Κυβέρνησης!!!
Επόμενο άρθροΕκτός ελέγχου η αστυνομία:Καταγγελίες σε ραδιόφωνα και site από οικογένειες για τον τελικό κυπέλλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ