Σε καταγγελίες σε αθλητικά ραδιόφωνα, site,εφημερίδες προέβησαν οι θεατές του τελικού Κυπέλλου για τις αγριότητες της αστυνομίας.
Άνθρωποι που είχαν πάει με τις οικογένειές τους να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δέχτηκαν αναίτια χιλιάδες χημικά και ξύλο από την αστυνομία που υποτίθεται ότι είναι στην υπηρεσία του πολίτη.
Να θυμίσουμε ότι καταγγελίες στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Θεοδωρικάκο έχει προβεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βίντεο και οπτικοακουστικό υλικό για το ξυλοφόρτωμα της αστυνομίας σε άτομα που είχαν διαπίστευση,δηλαδή παράγοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οποίοι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο νόμιμα.
Αστυνομικοί εκτός ελέγχου ξυλοκοπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά του και πέταξαν χιλιάδες χημικά σε οικογένειες με παιδιά με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να καταλήξουν στο νοσοκομείο με δύσπνοια.Καταγγελίες υπάρχουν και για τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκτός γηπέδου οι οποίοι από αναφορές μαθαίνουμε ότι έπιαναν τα γεννητικά τους όργανα και έβριζαν χυδαία όποιον περνούσε από μπροστά τους.
Δυστυχώς ο ρόλος της αστυνομίας από τη στιγμή που ανέλαβε κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάπου μπερδευτεί.
Η αστυνομία βοηθάει τον πολίτη σε θέματα που έχει με έκνομες συμπεριφορές απέναντί του και δεν είναι ο θεματοφύλακας του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Φυσικά δεν θα τιμωρηθεί κανένας αστυνομικός για τις αγριότητες και η βία θα συνεχίσει να αναπαράγεται από τους χούλιγκαν με στολή.

Προηγούμενο άρθροΛέτε να έχει πάρει την θετική αύρα του αρχηγού ο Βασίλης Τσιάκος?
Επόμενο άρθροΈκλεισε την βιβλιοθήκη του ΑΠΘ επί Σαμαρά και τώρα τον έπιασε ο πόνος τον πολιτικό δοσίλογο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ