Μεγάλη επιτυχία είχε το φεστιβάλ υγείας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Υγειονομικοί από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Τραγούδια,χοροί,ατελείωτο κέφι για ανθρώπους που διώχθηκαν φασιστικά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Ο γνωστός για τις απόψεις του περί του υποχρεωτικού εμβολιασμού τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος ξεσήκωσε τα πλήθη και τον διερχόμενο κόσμο που έκανε τη βόλτα του στο λιμάνι.
Οι υγειονομικοί φώναξαν συνθήματα, άπλωσαν πανό και εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί σε διάλυση των νοσοκομείων.
Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή ήταν τεράστια με χιλιάδες ανθρώπους πού υπηρετούν την επιστήμη αλλά και απλούς πολίτες που βρέθηκαν στον τόπο συνάντησης για να συμπαρασταθούν στους συγκεντρωμένους.

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν τα πρώτα κελιά: Στο σκαμνί ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος
Επόμενο άρθροΚ.Ξυλωμένος:Μέχρι και στις παιδικές χαρές έκανε απευθείας ανάθεση ο δήμαρχος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΈΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ …….Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΈΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ….ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΦΛΙΓΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ «ΑΓΓΙΞΑΝ «ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ