Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ για το κουνάβι που χάλασε τη λευκή νύχτα ετοιμάζουν Εμπορικός Σύλλογος και Επιμελητήριο

Μερικές φορές αναρωτιέσαι αν το βαρέλι έχει πάτο.
Στην περίπτωση του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας όχι μόνο δεν έχει πάτο αλλά έχουν πάρει και το βαρέλι.
Συναντήθηκαν τα μέλη τους και πήραν μία κοινή απόφαση να πάνε στη ΔΕΗ και να διαμαρτυρηθούν για το κουνάβι πού έκοψε τα καλώδια με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι η πόλη τη βραδιά της λευκής νύχτας.
Εσείς τι περιμένατε???
Να πάνε να διαμαρτυρηθούν στους βουλευτές για το ρεύμα που έρχεται στα ύψη και δεν μπορούν να το πληρώσουν οι καταστηματάρχες,για τα καύσιμα που φορτώνουν με νέες αυξημένες τιμές τις πρώτες ύλες και τις προμήθειες των καταστημάτων,για την φτωχοποίηση του κόσμου που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει να ψωνίσει και να συνεισφέρει στην αγορά της Καρδίτσας???Όχι μην βάζετε με το μυαλό σας τέτοια πράγματα…δεν τα κάνουν αυτά οι άνθρωποι…θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με τους βουλευτές και το κυβερνών κόμμα.
Το μόνο που θα κάνουν είναι καμιά λευκή νύχτα και να πουλάνε παραμύθι ότι δήθεν τα μαγαζιά σώθηκαν και να ψάξουν να βρουν και το κουνάβι και να το τιμωρήσουν παραδειγματικά που χάλασε αυτή την αξέχαστη βραδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *