Απίστευτες καταγγελίες από την ΑΝΕΚ Καρδίτσας(κίνηση εμπόρων) για τον Ζυγογιάννη και την παρέα του.
Όπως καταγγέλλουν στο Ναύπλιο διεξάγεται το συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν τα επιμελητήρια από όλες τις πόλεις της Ελλάδος.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να εκθέσει το κάθε επιμελητήριο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής του.
Η ΑΝΕΚ αναφέρει ότι κάθε φορά που γίνονται τέτοια γεγονότα ο Ζυγογιάννης επιλέγει συνεχώς τα ίδια άτομα για να παίρνει μαζί του χωρίς να υπάρχει κάποιο ψήφισμα από το ΔΣ του επιμελητηρίου.
Δηλαδή αποφασίζει και διατάζει….
Επίσης πάει με άδεια χέρια σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αφού δεν πάρθηκε καμία απόφαση ποια θέματα θα θέσει ως συζήτηση στο Ναύπλιο!!!
Με λίγα λόγια πάει να κάνει εκδρομή,να πάρει τον αέρα του,να πιει τον καφέ του και όλα αυτά πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό.
Κοιτάξτε παρακάτω τι θα σας στοιχίσει η βόλτα του Ζυγογιάννη και του Λαμπρόπουλου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  (όλα με απόφαση της Διοίκησης και όχι του Διοικητικού Συμβουλίου) Κόστος Ξενοδοχείου 5×240= 1.200  ευρώ, κόστος αποζημίωσης εκτός έδρας των μελών  5×216=1.080 ευρώ, κόστος αποζημίωσης οδοιπορικών 5×375,50=1,877,50 ευρώ  ( με πόσα αυτοκίνητα πήγαν ;!) κόστος υπαλλήλου 825,50 ευρώ,συνολικό κόστος λοιπόν της …εκστρατείας 4.983,00 ε.
Όλα αυτά σε μία εποχή που οι επιχειρηματίες και οι καταστηματάρχες της Καρδίτσας γονατίζουν μέρα με τη μέρα από τους λογαριασμούς και τις αυξήσεις των πρώτων υλών και των προμηθειών. Ντροπή δεν έχετε πάνω σας?
Ποιος να χάσει την τσίπα για να τη βρείτε εσείς?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ