Μεγάλη εντύπωση έκανε στους Έλληνες πολίτες η απόφαση της κυβέρνησης να ψηφίσει το ακαταδίωκτο για τους λοιμωξιολόγους.
Μία απόφαση ακατανόητη σε πολλούς από εμάς την περίοδο της πανδημίας αφού δεν ταιριάζει με τη λογική άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν να σώσουν όπως έλεγαν τον κόσμο από τον ιό να προστατεύονται από το ακαταδίωκτο σαν κοινοί κακοποιοί.
Πολλοί το συνδύασαν με τις μηνύσεις που γινόταν τότε από αντιεμβολιαστες και από μέλη της ομάδος του άρθρου 120.
Φυσικά δεν ήταν τίποτα από τα παραπάνω….
Τους ανθρώπους αυτούς μπορεί να τους χαρακτηρίσεις όπως θέλεις,λαμόγια, αρπακτικά,εγκληματίες,δολοφόνους,τσιράκια του Μητσοτάκη αλλά μόνο χαζούς δεν μπορείς να τους πεις.
Χρόνια στο κουρμπέτι γνώριζαν ότι ένα πειραματικό εμβόλιο που δεν έχει βασιστεί πάνω σε καμία μελέτη μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Όλες αυτές οι ενοχές που είχαν (οι έστω και λίγες) κάμφθηκαν από τον πακτωλό χρημάτων που τους έριξε στα πόδια τους ο Μητσοτάκης για να πουν το ποίημα.
Ήθελαν όμως να έχουν καλυμμένα και τα νώτα τους για αυτά που θα ακολουθούσαν. Έτσι φτάσαμε στο σημείο άνθρωποι οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους ώστε να γίνουν ακόμα και σε παιδιά τα πειραματικά σκευάσματα,αυτή τη στιγμή να μην μπορούν να διωχθούν για τις τόσες δολοφονίες που βγαίνουν στο φως.
Μπορεί από την Ελληνική δικαιοσύνη να γλιτώσουν αλλά σίγουρα θα δικαστούν σε λαϊκά δικαστήρια στο Σύνταγμα.

Προηγούμενο άρθροΤρώνε και πίνουνε στο Ναύπλιο εις υγείαν των κορόιδων…
Επόμενο άρθροΤα γυρνάνε όλα οι ιδιώτες γιατροί:”Δεν σας προτρέψαμε να πάτε να κάνετε το εμβ@λιο”

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ