Στη λευκή νύχτα όλοι παρών,στις μαύρες που θα ακολουθήσουν?

Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για τις φωτογραφίες βγήκαν οι διοργανωτές της λευκής νύχτας,οι άνθρωποι δηλαδή του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και άτομα από την Περιφέρεια και από το δήμο Καρδίτσας.
Η κυρία Νιάκα,ο κύριος Τσεκούρας,ο κύριος Νούσιος,ο κύριος Τσιάκος,ο κύριος Σπάνιας,ο κύριος Σβερώνης και πάει λέγοντας…..
Δεν χόρταιναν να κάνουν δηλώσεις σε κάποια τοπικά μέσα που βρέθηκαν για να καλύψουν το γεγονός και να διατυμπανίζουν πόσο καλά πήγε η λευκή νύχτα.
Υπολόγισαν βέβαια χωρίς το ασβοκούναβο αργότερα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Στη λευκή νύχτα ήσασταν πρώτοι για δηλώσεις,για χαμόγελα,για βόλτες…
Στις μαύρες μέρες και νύχτες που θα έρθουν από δω και πέρα που οι λογαριασμοί του ρεύματος συνεχίζουν και έρχονται στα ύψη στα καταστήματα,οι προμήθειες που αυξάνουν κάθε μήνα όλο και περισσότερο,οι πρώτες ύλες που έχουν φτάσει στο Θεό,τα καύσιμα που χρησιμοποιούν κάποιες επιχειρήσεις για τις μετακινήσεις τους και τις φορτώσεις τους θα χτυπήσουν κόκκινο,όλοι εσείς που φωτογραφίζεστε θα είστε δίπλα στον επιχειρηματία,θα στηρίξετε τον καταστηματάρχη που γονατίζει και δεν του φτάνει όχι μία λευκή νύχτα αλλά 365 νύχτες,θα διεκδικήσετε πράγματα,θα χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι να πάρει ο κόσμος ανάσα ή θα κρύβεστε μέσα στα λαγούμια σας???
Θα περιμένετε την επόμενη λευκή νύχτα για να βγάλετε φωτογραφίες???
Βγείτε έξω και πηγαίνετε στα καταστήματα να σας πουν τι περνάνε οι καταστηματάρχες…πώς τα φέρνουν βόλτα και αν τα βράδια κοιμούνται!!!
Χορτάσαμε από φωτογραφίες και δηλώσεις όταν όμως είναι να διεκδικήσετε τίποτα κρύβεστε μέσα στα σπίτια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *