Μερικές φορές αναρωτιέσαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει η υποκρισία ενός ανθρώπου,τι μπορεί να κάνει για να κερδίσει λίγη δόξα ή λίγο χρήμα,πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει για να κρατήσει μία καρέκλα.
Ο Γιώργος Κώτσος με ανάρτηση του στο instagram βάζοντας μία φωτογραφία σε στυλ καρτούν,αποδίδει φόρο τιμής στην παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών.
Ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του μαζί με τους άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ώστε να διωχθούν υγειονομικοί από το νοσοκομείο στην περίοδο της πανδημίας πού ακόμα και μισός υγειονομικός μπορούσε να προσφέρει,ο άνθρωπος που με τη συγκατάθεση του πέταξε στο δρόμο νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας,ο άνθρωπος που ακόμα και τώρα που το παραμύθι έχει αποκαλυφθεί δεν δίνει δεκάρα για ανθρώπους που εδώ και μήνες ζουν στην ανέχεια αυτοί και οι οικογένειές τους,λέει ότι σέβεται τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν ήρωες και μετά διώχτηκαν σαν λεπροί από το νοσοκομείο.
Όλα αυτά επειδή δεν προχώρησαν με εκβιασμό σε μία ιατρική πράξη,να βάλουν δηλαδή στον οργανισμό τους ένα πειραματικό σκεύασμα που τώρα βλέπουμε τις παρενέργειες που δημιουργεί.
Αυτός ο άνθρωπος λέει ότι αναγνωρίζει τον αγώνα που έκαναν και αυτά που πρόσφεραν.
Η ντροπή μερικές φορές ντρέπεται,αυτός δεν θα το κάνει ποτέ.
Θυμηθείτε τον όμως όταν φτάσουν οι εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ