Κ.Γκαβογιάννης: Επισκέφθηκα χωριά του δήμου Καρδίτσας και έπαθα σοκ

Περιοδεία σε χωριά του δήμου Καρδίτσας έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γκαβογιάννης.
Επισκέφθηκε την καρδιτσομάγουλα,το παλαιοκκλήσι,το αρτεσιανό και τη νεράιδα και αυτά που αντίκρισε τον έκαναν να σοκαριστεί.
Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας για τα χωριά του δήμου Καρδίτσας και άγνοια του κόσμου για τα χρήματα που πήρε ο δήμος με σκοπό να φτιάξει έργα.
Όπως ανέφερε ο κ Γκαβογιάννης οι κάτοικοι των χωριών και οι αιρετοί δεν γνωρίζουν ότι δόθηκαν χρήματα με σκοπό να φτιαχτούν έργα στα χωριά μετά την καταστροφή του Ιανού!!!
Ο κύριος Γκαβογιάννης τους ενημέρωσε για όλα και τους εξήγησε πως τα χρήματα που έπρεπε να πάρουν τα ρίχνει πίσσα στους δρόμους ο Βασίλης Τσιάκος για να κερδίσει εντυπώσεις και ψήφους!!! Απογοητευμένοι ήταν οι κάτοικοι ειδικά των ορεινών χωριών αφού όπως είπαν ούτε ένα δρόμο της προκοπής δεν έχουν για την μετακίνηση τους και στο πρώτο δυνατό καιρικό φαινόμενο αποκλείονται.
Ο δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσει την περιοδεία σε όλα τα χωριά του δήμου Καρδίτσας όπου θα ενημερώνει τους κατοίκους για τις λαμογιές που έχει κανείς εις βάρος τους ο δήμαρχος Καρδίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *