Εκτός από την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του δήμου να υπάρξει και ανάλογη συντήρηση

Το χρήμα έπεσε ζεστό από την Ευρώπη και μοιράστηκε και στους δήμους σε όλη τη χώρα οπότε ξεκίνησαν τα έργα στην Καρδίτσα.
Εκτός από αυτά που είναι απλά για το θεαθήναι,χωρίς να απαιτείται άμεση παρέμβαση,θα υπάρχουν και κάποια που όντως είναι απαραίτητα.
Ένα από αυτό είναι η αναβάθμιση των παιδικών χαρών η οποία ξεκίνησε από τον Δήμο Μητρόπολης,που όπως ξανά επισημάναμε ο κύριος Κουκουζέλης κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και πραγματικά αγαπάει τον τόπο του.
Σειρά θα πάρουν και άλλες παιδικές χαρές από χωριά του δήμου Καρδίτσας και ίσως κάποιες μέσα στην πόλη.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και κάποιες παιδικές χαρές που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα αναβάθμισης αλλά χρειάζονται συντήρηση για να είναι ασφαλής για το παιχνίδι των παιδιών.
Καλό θα είναι ο δήμος να μεριμνήσει και για αυτές,να στείλει συνεργεία να κάνουν ελέγχους και όπου χρειαστεί να παρέμβουν ώστε να δημιουργήσουν ασφαλείς συνθήκες διασκέδασης για τους μικρούς φίλους της Καρδίτσας.
Επίσης καλό θα είναι να τοποθετηθεί περίφραξη σε όσες δεν έχουν ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά από αδέσποτα σκυλιά και να είναι και οι γονείς ήσυχοι κατά την παραμονή των παιδιών εντός της παιδικής χαράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *