Βλέποντας τα χτυπήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος αρχίζει και χάνει την ψυχραιμία του.
Καθημερινά εισπράττει την οργή του κόσμου της Καρδίτσας για όλα αυτά που κάνει ή δεν κάνει και αυτόν τον εκνευρισμό τον μεταφέρει και στα δημοτικά συμβούλια.
Σε ερώτηση του Δημοτικού συμβούλου Κώστα Γκαβογιάννη σχετικά με τις προδιαγραφές του ηλεκτροφωτισμού σε κάποιες οδούς,τα χρήματα που έχει δώσει η ΣΑΤΑ σχετικά με έργα σε χωριά του δήμου Καρδίτσας και σε ερώτημα για το πάχος της ασφάλτου που έπεσε στην οδό Υψηλάντου και αν πληρούσε τις προδιαγραφές ο δήμαρχος εκνευρισμένος αρνείται να δώσει απαντήσεις λέγοντας ότι δεν θέλει να πει τίποτα σε άτομα που μπλόκαραν με νομικές κινήσεις για κάποιους μήνες τα έργα.
Πρώτον Δήμαρχε η Καρδίτσα δεν είναι το οικόπεδο σου στο Καρποχώρι για να κάνεις ότι γουστάρεις…όταν θα πραγματοποιείς ένα έργο και θα δίνεις αναφορά και θα απαντάς σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την φερεγγυότητα των όσων πράττεις.
Δεύτερον όταν αρνείσαι σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους να δώσεις απαντήσεις δεν αρνήσε στον κύριο Γκαβογιάννη στον κύριο Σβάρνα η στον κύριο Κρανιά,αρνείσαι να δώσεις απάντηση στους καρδιτσιώτες που τίμησαν αυτούς τους ανθρώπους με την ψήφο τους και τους έστειλαν εκεί για αυτό το σκοπό για να σε ελέγχουν και να μην γίνει η Καρδίτσα ξέφραγο αμπέλι όπως ονειρεύεσαι να την κάνεις.
Τρίτον αν έχεις πεισμώσει από τις νομικές κινήσεις που έκαναν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι μπορείς να πιείς ξύδι να σου περάσει…
Όταν εκλέχθηκες δήμαρχος πίστεψες ότι θα κάνεις ότι γουστάρεις χωρίς κανέναν έλεγχο….
Ξέρουμε ότι κάποιοι σου έχουν χαλάσει το αφήγημα και για αυτό το λόγο υπάρχει έντονος εκνευρισμός.
Θα πρέπει να το συνηθίσεις από δω και πέρα όπως και ότι θα πρέπει να αφήσεις την καρέκλα σε ένα χρόνο για να κλείσει για την πόλη της Καρδίτσας ένα μαύρο κεφάλαιο που στιγμάτισε τη σύγχρονη ιστορία της.

Προηγούμενο άρθροΝτόρα δες πόσους ψήφους χάνεις!!!
Επόμενο άρθροΖωή Βαϊοπούλου: Κατάθεση ψυχής στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απεργία πείνας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ