Δεν φταίει το ντόπινγκ Κυριάκο…τα δηλητήρια του Κούλη φταίνε

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκπομπή πρόβαλε το open TV.
Η δίκη στο Open όπως ονομάζεται είναι μία αθλητική εκπομπή που ασχολείται κατά κύριο λόγο με θέματα του ποδοσφαίρου.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαΐδης μαζί με άλλους καλεσμένους που είχε στο πάνελ προσπαθούσαν επί ώρα να εξηγήσουν πώς έχουν αυξηθεί οι “ξαφνικοί” θάνατοι ποδοσφαιριστών, επαγγελματιών και μη,και μάλιστα στο πενταπλάσιο τα τελευταία 2 χρόνια. Πολλές απόψεις ακούστηκαν ότι φταίει το ντόπινγκ,ότι φταίνε τα υπερβολικά παιχνίδια που αναγκάζουν τους αθλητές για να ανταποκριθούν να λάβουν κάποια συμπληρώματα,απαγορευμένα ή μη,ότι στα ερασιτεχνικά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις που θα βεβαιώνουν αν ένας αθλητής είναι υγιής και τα λοιπά και τα λοιπά….
Όλα αυτά φυσικά υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια…και οι απαγορευμένες ουσίες και το βαρύ πρόγραμμα των αθλητών αλλά και ο ελλιπής ιατρικός έλεγχος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει ένα άλλο ντοπάρισμα πού ήρθε ξαφνικά χωρίς κανέναν έλεγχο,χωρίς δοκιμές,χωρίς καταγραφή των ανεπιθύμητων παρενεργειών.
Ένα ντοπάρισμα που επιβλήθηκε με εκβιαστικό τρόπο από την δικτατορική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ανάγκασε αθλητές,επαγγελματίες η μη,για να συμμετέχουν σε αγώνες να έχουν βάλει στον οργανισμό τους το εν λόγω σκεύασμα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε,γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς τι ακριβώς συμβαίνει. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν θα βοηθήσει. Ήρθε η ώρα να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια για να τελειώσει το παραμύθι και να πάνε οι δολοφόνοι στην φυλακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *