Τους φλόμωσε στο ψέμα και τα κομματόσκυλα χειροκροτούσαν από κάτω

Συνέδριο είχαν οι γαλάζιοι δοσίλογοι όπου τους μίλησε ο σύγχρονος Χίτλερ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ανέφερε ότι όλα πάνε μία χαρά,ότι στηρίξαμε την κοινωνία στις δύσκολες στιγμές,ότι θα πάρουμε μέτρα για το ρεύμα και τη ρήτρα αναπροσαρμογής,ότι τα καταφέραμε μία χαρά στην πανδημία,ότι η επιχείρηση Ελευθερία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ότι ενώσαμε τους Έλληνες.
Σίγουρα πριν να πάει στο συνέδριο πρέπει να δοκίμασε από τα εκλεκτά εδέσματα που φέρνει με τα πλοία του ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδος Βαγγέλης Μαρινάκης…
Διαφορετικά δεν εξηγούνται όλα αυτά που ειπώθηκαν στο συνέδριο και πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να λέει τόσα ψέματα μαζεμένα.
Τα κομματόσκυλα που είχαν μαζευτεί στην αίθουσα χειροκροτούσαν τον δικτάτορα που εδώ και τρία χρόνια διέλυσε ότι υπάρχει στην Ελλάδα.
Έσπειρε το μίσος ανάμεσα στους Έλληνες, έκανε κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις,λήστεψε όλα τα νοικοκυριά για χάρη των μεγαλοεπιχειρηματιών της ενέργειας,έδιωξε κόσμο από τις δουλειές, έφερε ανεργία και έφτασε ο Έλληνας να ζητιανεύει για να μπορέσει να πάρει ένα καρβέλι ψωμί.
Κατά τα άλλα για αυτόν πάνε όλα μία χαρά και έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν τα γαλάζια στελέχη την προεκλογική εκστρατεία.
Το θέμα είναι σε ποιους ακριβώς θα πάνε να ζητήσουν ψήφους και αν τους έχει μείνει κάποιος να τους τον δώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *