Η τίμια κάρα του Αγίου Σεραφείμ και τα καραγκιοζιλίκια Κωτσού,Τσιάκου κ λοιπών

Την τίμια κάρα του Αγίου Σεραφείμ πολιούχου της Καρδίτσας υποδέχτηκαν εκατοντάδες πολίτες σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Καρδίτσας.
Η Αγία κάρα έφτασε με αυτοκίνητο μπροστά στο ξενοδοχείο Άρνη συνοδεία πολλών μητροπολιτών από όλη την Ελλάδα καθώς και πλήθος πιστών και προχώρησε προς την κεντρική πλατεία από πού πήρε το δρόμο για τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τελέστηκε εσπερινός.
Η Αγία κάρα θα μεταφερθεί στην Πεζούλα Καρδίτσας όπου είναι ο τόπος καταγωγής του Αγίου Σεραφείμ όπου θα τελεσθεί λειτουργία.
Τέτοια γεγονότα τονώνουν το θρησκευτικό αίσθημα των καρδιτσιωτών και σίγουρα είναι μία πολύ λαμπρή εκδήλωση για την πόλη μας.
Για τα καραγκιοζιλίκια του Κωτσού,του Τσιάκου και των υπολοίπων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων που στριμώχνονταν μπροστά για να τους πάρει η κάμερα δεν θα αναφερθούμε να μη χαλάσουμε την ημέρα.
Άλλωστε όλοι πλέον γνωρίζουν πόσο μπορούν να ξεφτιλιστούν για να βγάλουν μία φωτογραφία κάπου και να προβληθούν. Είναι ανήθικο όμως να χρησιμοποιήσεις ένα θρησκευτικό γεγονός για να προβληθείς και να μαζέψεις ψήφους.
Ποιος έχασε την τσίπα να τη βρουν αυτοί όμως….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *