Στέρεψε από επιχειρήματα ο δήμαρχος Καρδίτσας και επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.
Μην έχοντας κάποιο έργο δικό του να παρουσιάσει προς τον κόσμο της Καρδίτσας επαναλαμβάνει δύο κλισέ φράσεις πιστεύοντας ότι θα τσιμπήσουν…
Έκανε απολογισμό του ποδηλατικού γύρου και ξανά έκανε δηλώσεις για τις ασφαλτοστρώσεις και όλη αυτή την κωμωδία που έχει στηθεί.
Οι δύο φράσεις είναι το σλόγκαν που κατέβηκε στις εκλογές δηλαδή πόλη που αξίζει να ζεις και η άλλη είναι ποδηλατικός γύρος.
Πρώτον ο ποδηλατικός γύρος δεν ήταν δικό του κατόρθωμα,άλλοι μεσολάβησαν και ήρθε αυτό το διεθνές γεγονός στην Καρδίτσα.
Αυτός δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή και πάει να καπηλευθεί ένα γεγονός το οποίο επί της ουσίας δεν προσπάθησε να το πάρει και να το διεκδικήσει αυτός. Δεύτερον η φράση που επαναλαμβάνει συνεχώς πόλη που αξίζει να ζεις πιστεύω ότι όλοι οι καρδιτσιώτες το έχουμε βιώσει στο πετσί μας.
Λακούβες σε όλους τους δρόμους, σκουπίδια πεταμένα παντού,χορτάρια μέχρι το ύψος της μέσης σε όλα τα οικόπεδα,ημιτελή έργα,κοροϊδία με την κεντρική πλατεία,πλημμύρες,καταστροφές και πάει λέγοντας.
Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει αφήσει κάποιο έργο προσπαθεί να πιαστεί από το παραμικρό για να ανέβει στην επιφάνεια. Δυστυχώς οι πολίτες τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πιο πολλοί γελάνε με τις βλακείες που λέει.

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση σταθμός ιταλικού δικαστηρίου:Προκαλούν θάνατο τα εμβόλι@ αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα
Επόμενο άρθροΛευκή νύχτα αποφάσισαν οι σωτήρες της Καρδίτσας σε μία μαύρη εποχή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ