Λευκή νύχτα αποφάσισαν οι σωτήρες της Καρδίτσας σε μία μαύρη εποχή

Πράσινο φως έδωσε η περιφέρεια για να επεκταθεί το ωράριο των καταστημάτων την Παρασκευή 14 Μαΐου μέχρι τις 12:00 το βράδυ ώστε να γίνει στην Καρδίτσα η λευκή νύχτα.
Συνεδρίασε ο εμπορικός σύλλογος μαζί με την περιφέρεια και το εργατικό κέντρο και αποφασίστηκε με πλειοψηφία να διεξαχθεί τελικά το αμερικνόφερτο γεγονός.
Την αντίθεσή του εξέφρασε το εργατικό κέντρο που όπως είπε οι καταστηματάρχες απασχολούν περισσότερες ώρες τους υπαλλήλους εκείνη την ημέρα και αυτές τις ώρες οι πιο πολλοί δεν τις πληρώνουν.
Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αυτό….  Κάποια καταστήματα γιατί οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πιο πολλοί δεν θα συμμετέχουν θα καθίσουν μέχρι τις 12:00 το βράδυ και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί να σηκωθούν ώστε να ξανανοίξουν τζάμπα και βερεσέ.
Ο κόσμος της Καρδίτσας δεν έχει χρήματα να ψωνίσει γιατί η κυβέρνηση του πολιτικού απατεώνα Κυριάκου Μητσοτάκη δεν του έχει αφήσει στην τσέπη ούτε ευρώ.
Αν ο κόσμος είχε χρήματα θα ψώνιζε και στα κανονικά ωράρια των καταστημάτων αλλά και στις εκπτώσεις πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει και το παραδέχονται και οι άνθρωποι του εμπορικού συλλόγου που δυστυχώς έχουν αποδειχθεί κατώτεροι των περιστάσεων.
Αντί να πάνε στα βουλευτικά γραφεία και να απαιτήσουν μέτρα για να μειωθεί το ρεύμα και τα καύσιμα ώστε να πέσει το κόστος συντήρησης των καταστημάτων αλλά και τα προϊόντα τα οποία προμηθεύονται και κάθε μήνα υπάρχει καινούργια τιμολόγηση προς τα πάνω,αντί να πάνε στη δημαρχία και να ζητήσουν να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη οι καταστηματάρχες που έχουν γονατίσει από όλα αυτά που γίνονται,νομίζουν ότι με λευκές νύχτες θα σωθεί ο καρδιτσιώτης επιχειρηματίας.
Ακόμα και να υποθέσουμε ότι κάποιος θα κάνει λίγο παραπάνω τζίρο εκείνη τη νύχτα,θα τον σώσει αυτό το πράγμα για αυτά που βιώνει και για αυτά που θα ακολουθήσουν???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *