Δίκη Ν.Αντωνιάδη:”Δεν δικάζομαι εγώ αλλά η εγκληματική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη”

Καταπέλτης ήταν ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης μετά την αναβολή που πήρε η δίκη στην οποία κατηγορείται για παρέμβαση στα νοσοκομεία με σκοπό να πάρει ασθενής που νοσηλευόταν και ήθελαν να τους βαφτίσουν ως νοσούντες από κορονοι@.
Βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσε στα κανάλια που είχανε μαζευτεί ότι αυτή είναι η δική του αιώνα και ότι δεν δικάζεται αυτός αλλά η εγκληματική συμμορία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ανέφερε ότι ο ένας εφέτης ο οποίος πρόκειται να συμμετέχει στη δική έχει μηνυθεί από τον ίδιο και ότι θα έπρεπε βάσει νόμου να απέχει από τα καθήκοντά του και ότι αυτό δείχνει τον δόλο που υπάρχει.
Αποκάλεσε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Πλιώτα ως δολοφόνο και ότι δεν τον έχει πάει ούτε στο Δικηγορικό Σύλλογο για αυτή του τη φράση.
Πρόσθεσε επίσης ότι θα καταθέσουν συγγενείς των νοσηλευομένων αναφέροντας τις συνθήκες που επικρατούσαν στα νοσοκομεία και τις συνθήκες κατά τις οποίες νοσηλευόταν οι δικοί τους άνθρωποι όπως και στοιχεία από δύο εκταφές νεκρών που έχουν γίνει και απέδειξαν ότι ενώ είχαν καταχωρηθεί νεκροί από κορωνοϊ@ δεν είχαν νοσήσει ποτέ.
Δύσκολα πλέον τα πράγματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αρχίζουν όλα και βγαίνουν στη φόρα και σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ο ίδιος στη θέση του κατηγορουμένου για τη μεγαλύτερη απάτη που στήθηκε στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *