Κ.Γκαβογιάννης:Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον Δήμο Καρδίτσας,να φύγουν οι ανίκανοι…

Ομιλία προς τους δημότες της Καρδίτσας πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κώστας Γκαβογιάννης στην δημοτική αγορά της Καρδίτσας.
Τοποθετήθηκε για θέματα που αφορούν την Καρδίτσα και με την ομιλία του έθεσε τις βάσεις για καινούργια υποψηφιότητα σε ένα χρόνο στις δημοτικές εκλογές. Αναφέρθηκε στην καταστροφική θητεία του νυν δημάρχου Βασίλη Τσιάκου,στις κουτοπονηριές που έχει κάνει,στις απευθείας αναθέσεις,στην οργή των πολιτών για την χρονική περίοδο που ξεκινάνε κάθε φορά τα έργα εις βάρος των πολιτών και των καταστημάτων,για τις καταστροφές που έχει φέρει με την ανικανότητα του,την προχειρότητα και την καμμένη γη που θα αφήσει πίσω του φεύγοντας ο δήμαρχος.
Ο κύριος Γκαβογιάννης δήλωσε έτοιμος να αναλάβει δράση από τη στιγμή που θα του δώσουν εντολή οι δημότες της Καρδίτσας. Σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρόν όπως πρώην δήμαρχοι και νομάρχες,άτομα του αθλητισμού και του πολιτισμού καθώς και υγειονομικοί που ο τους είχε στηρίξει με τις αναστολές.
Στο τέλος εισέπραξε το χειροκρότημα από τους δεκάδες καρδιτσιώτες που έδωσαν τον παρών οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *