Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει η φράση του σοφού λαού μας. Εδώ και πολύ καιρό εφαρμόστηκε και στην Καρδίτσα όπως και σε όλη την Ελλάδα το πρόστυχο,ανήθικο,ρατσιστικό, αντισυνταγματικό μετρό του σκαναρίσματος.
Άνθρωποι που ήθελαν να πιούνε ένα καφέ, άνθρωποι που ζήτησαν να φάνε ένα πιάτο φαγητό σε μία ταβέρνα,άνθρωποι που θέλησαν να μπούνε σε ένα παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά τους,δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με τρόπο φασιστικό επειδή δεν είχαν κάνει το τσίμπημα.
Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα καταστήματα εστίασης τα οποία ζητούσαν απαραίτητα επίδειξη Υγειονομικού Πιστοποιητικού Φρονημάτων για να εισέλθετε και να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τις οποίες φυσικά θα αποκόμιζαν χρήματα…
Όλοι γνωρίζουμε τους φανατικούς καταστηματάρχες της Καρδίτσας που δεν άφηναν να περάσει ούτε κουνούπι χωρίς να τους σκανάρουν το barcode σαν να ήταν αντικείμενα.
Επίσης όλοι γνωρίζουμε ποια καταστήματα έκαναν τα στραβά μάτια και αντιμετώπιζαν με κατανόηση τους ανθρώπους που πήγαν να ξαποστάσουν και να πιούν ένα καφέ. Απευθύνουμε μήνυμα προς το 30 τοις εκατό των καρδιτσιωτών που δεν έσκυψαν το κεφάλι στη Χούντα του Μητσοτάκη και δεν σήκωσαν το μανίκι αλλά και σε αυτούς πού είτε ξεγελάστηκαν είτε το έκαναν γιατί εκβιάστηκαν είτε το έκαναν γιατί το ήθελαν αλλά ποτέ δεν δέχτηκαν να τους ελέγχουν στην πόρτα…
Να μην πατήσει κανένας το πόδι του σε καταστήματα που ζητούσαν με σθένος και αυταπάρνηση πιστοποιητικά στην είσοδο. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν κάποιοι ότι η  δεν θα σκύβουν το κεφάλι στον Μητσοτάκη η δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.
Σε δύο βάρκες δεν θα πατάνε…
Κανένας καρδιτσιώτης σε καταστήματα που ζητούσαν πιστοποιητικά.
Δώστε τα χρήματά σας σε ανθρώπους που έκαναν τα στραβά μάτια με κίνδυνο τα πρόστιμα των ες-ες του Μητσοτάκη.

Προηγούμενο άρθροΚ.Γκαβογιάννης:Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε τον Δήμο Καρδίτσας,να φύγουν οι ανίκανοι…
Επόμενο άρθροΝα δικαστεί ο Μητσοτάκης για δολοφονία ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ