Κώστας Γκαβογιάννης:Το Σάββατο χτίζουμε τα θεμέλια για μία νέα Καρδίτσα

Ομιλία θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το απόγευμα στις 7:00 ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Γκαβογιάννης.
Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Γκαβογιάννης ήταν ο πρώτος που ανέδειξε τα μεγάλα σκάνδαλα του δήμου Καρδίτσας και με καίριες επεμβάσεις σταμάτησε τις αυθαιρεσίες και τα φαγοπότια που είχαν σκοπό να κάνουν ο δήμαρχος και η παρέα του.
Πρωτοστάτησε στο σκάνδαλο της αντιδημάρχου Ουρανίας Σούφλα με τα κλεμμένα τρόφιμα του Ιανού και μάλιστα τον κάλεσε ο κύριος Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο πρωινό του Mega να αναλύσει τι ακριβώς συνέβη.
Βάζοντας χρήματα από την τσέπη του έχει κινηθεί νομικά για την καταστροφή του Ιανού και για τα χρήματα που μοιράστηκαν σε δεύτερους και τρίτους ορόφους όπως επίσης για όλες τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει στο δήμο Καρδίτσας.
Ήταν ο πρώτος που ζήτησε να επιστρέψουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή επειδή δεν σήκωσαν το μανίκι για να κάνουν το τσίμπημα,όταν ο δήμαρχος έλεγε να μην επιστρέψει κανένας και να ζήσουν στην ανέχεια.
Στήριξε και έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς δίνοντας τους οικονομική βοήθεια όταν οι υπόλοιποι έκαναν τους κινέζους.
Ένας άνθρωπος που αγαπάει αληθινά την Καρδίτσα και η καθημερινότητα του περιστρέφεται γύρω από τα τεκταινόμενα στην πόλη,το σάββατο θα τοποθετηθεί για όλα τα θέματα και θα καλέσει τον κόσμο να κάνει μία νέα αρχή αφήνοντας πίσω τη λαίλαπα που έχει προκαλέσει ο δήμαρχος και η κλίκα του.
Αξίζει πραγματικά να τον ακούσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *