Επιμελητήριο Καρδίτσας:Κάνουν τους κουβαρντάδες με ξένα λεφτά

Μεγάλοι κουβαρντάδες με ξένα χρήματα μας προέκυψαν τον τελευταίο καιρό τα γαλάζια παιδιά στην Καρδίτσα.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις γιορτές του Πάσχα όπου η περιφέρεια με δωρεές τροφίμων από ιδιώτες προς άπορους συμπολίτες μας πήγε να καπηλευθεί το ευγενή έργο,δηλαδή άφησε προς τα έξω να φανεί ότι τα δίνει αυτή από την τσέπη της.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη τις τελευταίες μέρες…
Το Επιμελητήριο Καρδίτσας και ο περίφημος σε όλους Ζυγογιάννης αποφάσισε με δωρεές που είχαν γίνει από ανθρώπους με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρήσεων από την καταστροφή του Ιανού να διαθέσει το ποσό για να πάρει 30 κρεβάτια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Δίχως να ρωτήσει τις πληττόμενες επιχειρήσεις αν συμφωνούν,αποφάσισε αυτός και κάτι άλλοι παρατρεχάμενοι που έχει μαζέψει εκεί μέσα,Λαμπρόπουλοι και λοιπά,ότι θα δοθούν στο νοσοκομείο για την ενίσχυση του.
Όπως ανέφερε το ποσό των 33.000 ευρώ που έχει μαζευτεί δεν θα βοηθούσε τις 1700 επιχειρήσεις που έπρεπε να το μοιραστούν.
Σε μία εποχή που ο άλλος μαζεύει μέχρι και τα 50 λεπτά ο βολεμένος Ζυγογιάννης αποφάσισε ότι δεν ήταν τίποτα τα 18 με 20 ευρώ που αντιστοιχούσαν στον καθένα. Άντε τώρα να καταλάβει ο Ζυγογιάννης που παίρνει από χίλιες δυο μεριές λεφτά και να δώσει αξία σε τέτοια μικροποσά!!!
Θα μου πει κάποιος είναι κακό που τα δίνει στο νοσοκομείο???
Πρώτον το κακό είναι η κίνηση που κάνει χωρίς να ρωτήσει τους ενδιαφερόμενους τα διαθέτει όπου θέλει αυτός και πάει όπως και η περιφέρεια να καπηλευτεί την πράξη…
Επίσης αν ο κύριος Ζυγογιάννης είναι τόσο φιλάνθρωπος ας βγάλει από το ταμείο του Επιμελητηρίου χρήματα και ας τα διαθέσει στο νοσοκομείο για την ενίσχυση του.
Τόσα χρόνια το Επιμελητήριο εισπράττει από τις συνδρομές των επιχειρήσεων γιατί δεν ανοίγει το παγκάρι να διαθέσει δικά του χρήματα???
Φαίνεται εκεί είναι μόνο για τα φαγοπότια, όχι για αγαθοεργίες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *