Λουκέτο στο barcode βάζει η κυβερνητική πολιτική του Μητσοτάκη

Λουκέτο μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εστίαση βάζει το barcode στην πλατεία δικαστηρίων.
Από πληροφορίες που συνέλεξε η σελίδα μας ο λόγος που κλείνει οριστικά είναι ο τεράστιος λογαριασμός ρεύματος που τους ήρθε πριν το Πάσχα.
Το ποσό ανέρχεται περίπου στα οχτώ χιλιάρικα,κάτι που καθιστά αδύνατο την κερδοφόρα λειτουργία της επιχείρησης.
Σύμφωνα με ψιθύρους που ακούγονται στην πόλη της Καρδίτσας σειρά ετοιμάζεται να πάρει ακόμα ένα μεγάλο όνομα στην πλατεία δικαστηρίων με οριστικό λουκέτο.
Δυστυχώς οι προβλέψεις μας έπεσαν μέσα…
Από την αρχή της πανδημίας φωνάζαμε για την πορεία που θα ακολουθήσουν τα πράγματα.
Είχαμε επισημάνει ότι τα μέτρα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Είναι διαφορετικό να τηρήσεις κάποια μέτρα όπως η μάσκα μέσα σε πολύ κόσμο ή κάποια απόσταση στα τραπέζια και άλλο να ανοιγοκλείνεις τα μαγαζιά χωρίς κανένα σχέδιο με σκοπό να γονατίσεις την εστίαση.
Τα αντισυνταγματικά lockdown ήταν η αρχή,οι επιχειρήσεις άρχισαν και παρουσίαζαν ζημιά.
Το δεύτερο χτύπημα ήρθε με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την συνεισφορά τους στην οικονομική ενίσχυση των καταστημάτων εστίασης.
Το τρίτο το οποίο τους αποτελείωσε ήταν η αύξηση του ρεύματος καθώς και η αύξηση σε πρώτες ύλες που είχε ως συνέπεια την άνοδο των τιμών στα προσφερόμενα είδη.
Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το σχέδιό τους ήταν από την αρχή αυτό,να γονατίσουν τον κόσμο με σκοπό να εξαρτάται η χώρα από καινούργια μνημόνια.
Το ξανά τονίζουμε είναι άλλο κάποια μέτρα που έχουν ως σκοπό την αποφυγή μετάδοσης του ιού και άλλο να κοροϊδεύεις τον κόσμο λέγοντας ότι κολλάει ο ιός από τη μουσική!!!!
Πλέον είναι αργά για δάκρυα….
Φωνάζαμε να αντιδράσει ο κόσμος της εστίασης οργανωμένα αλλά κάποιοι πετούσαν αετό…ξέρουν καλά ποιοι είναι αυτοί…το κρίμα στο λαιμό τους θα το έχουνε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *